Kubraurganalper ayse-11 yüzyıl 5.500 tl 6700 arası başlıyor medicalpark da 7bin ila 10.000 küsur e kadar çıkıyor doktor ve hastane ve sizin isteklerinize göre artyor
Meyysaa ayse-11 ben yüzyıl da 19 gün önce doğum yaptım 4.750 normal doğum bizim sendika anlaşmasından 4.300 ödedik Sezaryen de 5.250
Ecee_0661 Meyysaa Merhaba doktorunuz kimdi acaba normal mi yaptınız memnun kaldinizmi hastaneden bende son ayimdayimda yüzyıla gidiyorum o yüzden soruyorum bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. 🥰
Meyysaa Ecee_0661 çok teşekkür ederim doktorum Seher hanım çok memnun kaldım her konuda çok ilgili ve yardımcı oldular :)
Ozlem9458 Merhaba canım, bende medikal park gebzeye gittim son kontrolümde doğumda orayı düşünüyorum diye. Muayene ücreti 500 tl, normal doğum 5.250 tl, sezeryan doğum 6.250 tl
Ecee_0661 Meyysaa Aa süpermiş çok sevindim siz nasılsınız iyimisiniz dikisiniz vs. varmi kac kg doğdu acaba bebis?
Meyysaa Ecee_0661 biz son haftalarda gelişim yapamadık kilo alımı çok yavaşladı hatta o yüzden Sezaryen olacaktım ki oğluşum kendiliğinden geldi :) 3 dikişim var 2.500 kg doğdu :)
Ecee_0661 Meyysaa Ne güzel kendiliğinden gelmesi çok sevindim sizin adınıza ama kilosuda gayet güzel zaten doğduktan sonra hemen toparlıyorlar. 😍