ElaRose Yarın misafirim var güzel farklı çorba arıyorum ama ne yapsam bilemedim . Var mı tavsiyeniz kızlar ?
kahvesever__ ElaRose yayla çorba yeşil mercimekli erişte çorbası ezogelin çorbası patates çorbası mantı çorbası
Armess_loya ElaRose Kremalı mantar çorbası Ayran aşı soğuk birsey olsun derseniz. Yeşil kabak çorbası. Yada ezogelin
Htc_snn ElaRose misafirin Ağırsa yani büyüklerse onların dilinden yap kırmızı mercimek yap ya da düğün çorbası yap yoğurtlu falan
Talihimyokbahtimkara ElaRose Somon çorbası yapıyorum ben çok güzel uydurmasyon yapmıştım ilk herkes çok beğendi içine kapya Mısır dereotu maydonoz falan koymuştum mis🌸
Fasulyeninannesi- ElaRose Tatli kabakla corba yapabilirsin yada kereviz corbasi brokoli ama ben yazlari daha cok bugday hasliyorum nphut hasliyorum ondan yogurtlu corba yapiyorum :)
Talihimyokbahtimkara Fasulyeninannesi- Tatlı kabak çorbasını çok sık yaparım ben kışları içine zencefilde koyarım missss
Srdm ElaRose labneli domates çorbası tavsiye ederim çok güzel oluyor domatesler de güzelken bu mevsimde
Fasulyeninannesi- Talihimyokbahtimkara Zencefil hic sevmiyorum diyet yaptigim zamanlar mecburiyetten kullandim ben süt koyuyorum sarimsak sogan sonra bızt😂