Snmbysl fs2015 bendede öyle 27+6 dayız suan çok sertleşiyor bide çok hissediliyor hareketleri erken doğabilirmis gibi geliyo🥹
HazalKepenek fs2015 bugün 28. Haftaya giriş yaptık ve aynı şeyleri hissediyorum haftaya doktoruma gidicem ilk sorucağım şey bu olucak okadar aşağıda hissediyorumki hareketlerini sanki hiç normal değilmiş gibi korkutuyor beni 😂
fs2015 Snmbysl demek ki bu haftalarda normalmis ☺️ayy Allah korusun canım deme öyle hayırla saglikla zamanında dogsunlar inşallah 🥰
fs2015 HazalKepenek ister istemez aklımıza herşey geliyor ya bende korkmuyor değilim 🙄inşallah herşey normaldir de🥰
Ormanmeyveli HazalKepenek Aynı gün hamile kalmışızzz 😍😂 bizimki doğum pozisyonu almış ondan dolayı dedi doktorum
Snmbysl HazalKepenek bu bebisler anneleri kalpten götürücek yahu😅 bende az önce carsamba olan randevumu bu günü aldım cok bunaltıyor sıpa bekleyecek bi günlük sabrım kalmadı🥹
HazalKepenek Ormanmeyveli gerçektenmi peki bu tedirgin olmamız gereken bi durummu doğum pozisyonu için erken değilmiymiş
Bebekgeliyoorr HazalKepenek Benim bebeğim 22. Haftadan beri doğum pozisyonunda duruyor bir sakıncası yokmuş 😊 Öncesinde de çok dönüyordu ama şuan 29. Haftamız hareketlerini aşağıda ayaklarını da mideme yakın hissediyorum 😊