Bukiiiiiiii Kizlar 30 haftaligim az once bir seye cok uzuldum birden burnum kanadi bi 10 dakika filan oluk oluk uzuntuden mj oldu acaba cok korkuyorum simdi acile gidiorum bebegime bir sey olmusmjdur nolur fikri olan yazsin
Gulibikkk Bukiiiiiiii Olmamıştır inşallah canım benim içini ferah tut. Kalp atışlarını dinle için rahat etsin 🙏 hareketleri nasıl hissediyor musun?
Haticecebrail21 Bukiiiiiiii Hic sıkıntı etme gebelikte kan miktari arttigindan ara sıra kan akabilir.Benim basima da 2,3 kez gelmistir
elifuslu1002 Bukiiiiiiii burun kanaması hamilelikte normal eğer normal dışı fazla çok fazla kanama varsa git derim ama normal yani az kanamıs ise
Gulibikkk Bukiiiiiiii Yaa sen üzülünce bebişte hissetti o zaman. Ama yine de olumsuz düşünme. Acile gidince yaz buraya mutlaka güzel haberlerini 🙏
Bukiiiiiiii Gulibikkk Gittim kuzum ozele birde bakmadilar tansiyonumu olctuler oyi dediler yolladilar kendi doktorumada ulasamaidm ama basim biraz agrio hala ins onemli bir sey degildir 😢🙏
Gulibikkk Bukiiiiiiii Bir nstye bağlasalardı keşke 🥺 ama olsun bir şey yok dedilerse inşallah yoktur. Sen hareketlerini takip et kuzum. Hareketleri güzelse iyidir bebişte🥰
Bukiiiiiiii Gulibikkk Baglamadilae maalsef ama cok sukur haraket edio minigim bi anlik uzuntu aman diyim kizlar hicbir sey icin deymio inanin bi anlik uzu tu ile burnum kanadi rabbim beterinden korusun insallah hepimizi 😢🙏🙏🙏🌸
Bukiiiiiiii elifuslu1002 15 dakika oluk oluk kanamasina ragmen ozel bir hastanenin aciline gittim maalsef sadece tansiyin olcum eve yolladilae iilhilenmediler ama suan sukur kesildi rabbime bin sukur bebegimde haraket edio birde ustune acildejilerden azar işittim iyimi nie gekdin dediler sasorism kaldim evde tansiyin aleti bozuldi yoktu belki o an tansiyinum yukseldi benim nerden bileyim djmi
elifuslu1002 Bukiiiiiiii Allah Allah var ya bu hemşireleri iyi bir elden geçirmek lazım niye geldin ne ya ay sinir oldum durduk yere şimdi
Bukiiiiiiii elifuslu1002 Allahim hasta etmesin devlet bakmaz die ozele sığındım ama maalefe umrunda bile olmadi üstüne ters davranildim azar işittim burun kanamsi ile bebekle alakasi yok dedi sert bir uslup ile ilk gebeligim bilmiorum kirktum geldim dedim cunki 15 dakika boyunca cesmegibi etli etli akti belki beyin kanamasi gecircem ya gercekten hayet etim
Brckose61 Bukiiiiiiii bildiğim kan basınından kaynaklı burun kanaması normalmiş ama gittiniz hastaneye ne dediler inşallah bir şey yoktur