Asilbeyveannesi Selam kizlar genel anestezi ile sezaryan olan varmı gebeliğim riskli ve doktorum genel anestezi ile olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi konuyla ilgili bilgisi olan varmı?
Derya_gumus Asilbeyveannesi benim ablamlar kiz kardesim hepsi genel anestezi ile sezeryan doğum yaptilar korkulacak birsey yok tamamen uyuyosun sonra uyaninca bebegini gogsunde emzirmeye calistiklarini farkediyosun:) ablamlarda gordugum en kotu tarafi sezeryenden ciktiktan sonra karnina kum torbasi koyuyolar o da mecburi birsey onda zorlanmislardi o kadar biraz gec uyaniyosun yani
Umutunannesi123 Asilbeyveannesi hic korkulacak bisey yok canim Ben ilk dogumumu genel anestezi ile oldum 2 bafta sonra 2. Dogumum olucak kendi tercihim gine genel anestezi olucam nasipse cok rahat sadece ilk uyanma biraz gec oluyo ve uyandigindan agrilar da basliyo ama aman aman degil regl agrisi gibi
-minikkelebegim- Asilbeyveannesi hiç korkmayın ablamda o şekilde oldu sadece normal olarak ağrısı vardı birde hemencik kendine gelemedi o kadar endişelenmeyin İNŞALLAH doğumunuz çok güzel geçer
OzgeSrc Asilbeyveannesi ben ilk dogumum gelisen ani skntilardan dolayi genel anestezi ile oldu simdi yine hamileyim keske genel anestezi yapsalar diyorum inanin. En azinda kesildigini hissetmiyorsun
Asilbeyveannesi OzgeSrc belden. Uyusturduklarinda itmeleri çekmeleri baskıları falan hissediliyormus zaten
annesinin_beybisi Asilbeyveannesi bilgim yok ama sezaryen olursam ben de genel anestezi istiyorum. uyuyup uyanayim hersey bitmis olsun sonuçta sezaryen olacağım kesinse neden boşuna uyanık olup o stresi çekeyim. bazıları bebeğini yeni doğunca görmek icin belden uyuşturmalı olmak istiyor ama o an duygusallıktan daha çok kafamın rahat olması önemli diye düşünüyorum ☺