Sibelagkmk Arkadaşlar 18. Haftadayim ve hala bulantılarim tam olarak geçmedi.bu yüzden hala prilam kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız kullanmayı ben hala bırakamıyorum bebeği zararı olur diye korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
ikizsevdam Sibelagkmk Ben 16ncı haftamma kadar bulantım olmuştu ama ben de prilam hiç bir işe yaramamıştı o yüzden içmeyi bırakmıştım
Melos90 Sibelagkmk bebeğe zararı yok diye biliyorum ben de 17 de bıraktım kullanmayi bir arkadaşım doğuma kadar kullandı
eylulabla_oluyor Sibelagkmk kızımda doğurana kadar içtim sayılır ciddiyim şimdi de 31 doldu hala içiyorum hemde 2 tane zararı olsa doktor uyarırdı mutlaka bulantın varsa devam et
Gmg Haftadayız ve hala bulantılarım geçmedi 🤢ben de hala prilam kullanıyorum. doktorum bi zararı olmayacağını söyledi. Kimilerinin gebelik boyunca bulantıları olabiliyormuş maalesef.
C_H_K05 Benimde migde bulantim bebek canlanana kadar devam etti bende icmistim prilam dr ama sen yine doktoruna sor
Nznks 15+5 hala prilam içiyorum 2 kez günde ama pek işe yaramıyor ilk defa bugün eşime ıhlamur ve zencefil kaynattım bir çay bardağı içtim tak bulantı gitti hemen bişey yedim yarın yine deneyeceğim bana bu iyi geldi ama siz Dr nuza sormadan içmeyin lütfen kimseyi etkilemek istemem. Rabbim şifanızı versin inşallah çok zor bulantı hamileligim den zevk alamadım hala maalesef 😔
M-r-ve 13haftalığım gebeliğimin başından beri var bulantılarım geçer diye bekledim geçmedi , geçen hafta prilama başladım ama yine geçmedi günde 3adet tüketmeme rağmen . Aksine daha da arttırdır gibi bulantılarımı..
Esmacrkn Prilamı 10. Haftadan itibaren kullanıyorum 17yim hala bulantılar bitmedi doktor hiçbir zararı yok dedi yatmadan 2-3 saat önce alıyorum özellikle tüm günüm rahat geçiyor tabi ilaçla bi yere kadar muhakkak bırakacaz 😪
bsraugr Sibelagkmk 36. Haftaya girdim hala zofer ve dramamine kullanıyorum. Prilam bende bi işe yaramadı
Yadess bsraugr 17 yim bende içiyorum ilk gebeliğimde de 26 ya kadar zofer içmiştim Allah yardımcımız olsun