DemirinAnnesiiii Misssitare bende öle oluyor yorulduğum an hareketleri azalıyor uzanıp dinlendiğim an coşuyor 31. Haftadayım
-MinikveAnnesi- Misssitare evet azalıyor hatta hareket etmiyor uzanıp dinlendikce rahatlıyor sanırım tkerar hareket etmeye başlıyor
Melos90 Misssitare evet ben gün içerisinde hareket halindeyken bebek pek hareket etmiyo ama yattigim da falan daha hissediyorum
Ksks07 Misssitare beşik gibi sallanıyor içeride ve salgıladığınız sıvı arttığı için içeride mışıl mışıl uyuyor. Hepimizee hemen hemen aynı durum çok normal kötü bi şey değil uyuyorlar içeride :)
Misssitare DemirinAnnesiiii -MinikveAnnesi- YBusraS Melos90 Ksks07 Çok teşekür ederim aynı durumları yaşıyoruz demek. Dün doktor kontrolünden çıktım iyi olduğunu bildiğim halde yinede bu az hareket can sıkıyor🥲 Şu anda coştu sanki iyi dinlenmişim demek🙈😍 Srdm
YBusraS Benimde gerçekten öyle 2 gündür yoruldum şuan hiç hareket yok arada çok ama çok az oluyor geçen haftalarda gene bunu yaşadım doktora gittim bir sorun olmadığını görünce artık takmamaya çalışıyorum
Srdm Misssitare evet azalır bende cumartesi çok yoruldum ertesi gün hiç hareket hissetmedim bugün normale döndü şükür