selime_gul01 Merhaba arkadaşlar. Adetime 6 gün var. Normalde adetten 1,5 hafta önce felan göğüs ağrım olur ama Daha göğüs ağrım felan yok. Kasıklarım sertleşmiş etrafımdakiler gebe olabilirsin diyorlar. Sizce erken gebelik testi almalımıyım?
Papatya1997 selime_gul01 erken yanıt veren gebelık testi al bence yarın sabah 🌹 Allah gönlüne göre versin canım benım
selime_gul01 Papatya1997 amin canım yarın alıp deniyim bakalım eşimde bende çok istiyoruz. Doktor sağ yumurtalığın tembel dediğinde çok üzüldük ikimizde ama inşallah bu ay sevinçli haber alırız :)
Papatya1997 selime_gul01 ınankı hersey psikolojik 😞 1 buçuk yıllık bir evlıydım hamıle kalmadan önce çok ıstıyordum olmuyordu . Sonra amann allahın bır bildıgı vardır vaktı zamanı gelınce olur dıyıp attım kafamdan ıse gırecektım evrakları hazırladım falan derken öyle bır ay geçerken o ay hamıle kalmışım . Çünkü kafam işteydi acaba nasıl olacak gıbısınden heyecanda vardı gebelık aklımın ucuna bıle gelmıyordu . Sonra benı ısten aradılar yarın sabah başlıyorsunuz dıye bende gelemem gebeyım dedım 😂😂 yanı sende at kafandan düşünmeme çalış . Bılıyoruö zor dusunmemek ama öyle olması gerekıyor 💛 Yumurtalıgının bırı az calısıyorsa korkma bır şey olmaz benım bı tanıdığın tek yumurtası var tek yumurtayla 5 çocuk yaptı 😂😂 ıçini ferah tut 🙏🙏
selime_gul01 Papatya1997 maşallah🤣🤣 1 tane kâfi bize🤣🤣 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah❤️ bende 2,5 senelik evliyim
Papatya1997 selime_gul01 bak ıstersen metro hastanesinde filiz sezer var ıyı doktor bırde algomedde Eda var oda ıyı . Benım bı tanıdık ona gıdıyor sımdı ıkızlere hamıle