Ceyda_01 Sizce erkek bebekler nasıl ? Hep korkutuyorlar benı Cok kötü dıye cok yaramaz dıye felan ama coğu ınsanıda tanıyorum erkek cocuklari var cok akıllı uslular
Kubrabyrmm Ceyda_01 erkek veya kız aile terbiyesi nasılsa öyle davranırlar canım evet hayırlı varı yoku öğretmek lazım erkek diye herşeyi yapıyorlar küçüklerimizde ileride kötü ebeveynlere dönüşüyor aile terbiyesi şart ❤️❤️❤️
girl_boy_annesi Ceyda_01 çocuktan çocuğa değişiyor canım benim ilki kız çok uslu 2. Oğlum olacak inşallah bende merak ediyorum
elifffff1601 Ceyda_01 elimden geldigince terbiyeli yetistirmeye çalışıyorum ama akrep bebegi cok sinirli asabi 😫🤦 erkek çocuk evde beslenmez diye bir video görmüştüm altina imzami atiyorum 😑😑😑
cutiebun İki oğlum var. İlk oğlum 5 yaşında yaramaz değil ama çok hareketli. Her çocuk bir değildir canım erkek veya kız farketmez bu dediğin şeyler biraz genetik bir durum. 😊
girl_boy_annesi -MinikveAnnesi- hepsi öyle olmuyır canım biz kızım da gazdan acillik oluyorduk gittiğimize doktor bizim kızı erkek sanıyordu oooo ben böyle gazlı oğlan görmedim dedi mesela hayır kız deyince çok şaşırmıştı şimdi oğlum olacak inşallah hiç gazlı olmaz 🤲🏼🤲🏼
Elifgoktug1 -MinikveAnnesi- tamda öyle iki erkek annesiyim ilki çok ağlardı gazliydi ikinci üçüncü öyle olmaz dediler ikinci bebegim 4 aylık bu ilkini bile mumla aratiyor😅😅
-MinikveAnnesi- girl_boy_annesi 😂😂 demekki degiskenlik gösteriyor inşallah canım bende oglumu bekliyorum gorcez bakalim
girl_boy_annesi -MinikveAnnesi- inşallah gazsız olurlar gaz çok yıpratıyor çocuğu benim kızım 8 saat ağlardı aralıksız kolikti birde çok çektim ama 5. Aydan sonra uslandı miniğim
-MinikveAnnesi- girl_boy_annesi biz komsunun bebeginden cok cektik valla cocuk aylarca ağladı ve yalıtım o kadar berbat ki bizim evde gibiydi 🤦♀️ o yüzden insallah öyle olmaz diyorum bende
girl_boy_annesi -MinikveAnnesi- bizim de binada Kızımın çığlıkları çınlıyormuş komşular şu çocuğu bi özele götürün bu kadar ağlaması normal değil dediler özele götürdük her yerine baktılar hiç bir şey çıkmadı çok şükür ama en çok insanlardan çektim bıktırmışlardı beni niye ağlıyor diye diye
Tubimami Hayırlısıyla benim de bebeğim Erkek olucak Sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun Herşeyine razıyım 🙏🤗😊
Ceyda_01 girl_boy_annesi komşular co önemlı vallaha böyle zaten bebek huzursuz oluyorken komşularda ayrı bır dert hıc evde huzur kalmıyor ınsanlar yüzünden ınsan daha cok paniğe giriyor vallaha
girl_boy_annesi -MinikveAnnesi- maalesef ben mutfağa su içmeye giderdim ağlayınca o su buğazımdan geçmezdi içemezdim ah üzümlü kekim 1 ay sonra 2 yaşını dolduruyor
girl_boy_annesi -MinikveAnnesi- sağol canım inşallah oğluşlar gazsız olur bir şey var doğumdan hemen sonra bebeği emzirmeden zemzem suyu ile maden suyunu birleştirip bir çay kaşığı bebeğe veriyorlar gazsız oluyırmuş Onu deneyeceğim inşallah sende yap istersen yapanların bebekleri gerçekten gaz sancısı çekmiyor
Elifgoktug1 -MinikveAnnesi- valla inşallah böyle olmaz aşırı gazlı hani bu gazı her gun arabaya koysak dünya turu yaparız kesin😅😅😅
Elifgoktug1 -MinikveAnnesi- ah bi bilsem kivraniyor yavrum neler denedik fayda etmedi akışına bıraktım artık abide 8 ay cektik bunda da bi 8 ayı göze aldım 4 aylık oldu şuan bi 4 ay daha var gibi🤷♀️