Feray_y benim bebefimde de gelişim geriliği var maalesef. Karın cevfesi vr fl geriden geliyor 10 gün kadar. 22. Haftada detaylı ultrasonda 2 damardada çentik ve direnç çıktı. Sonra 28. Haftada birindeki direnç azalmıştı. Ama 28+5 te kilo 1090 gr boy 35 cm. Hala geriden. Doktor bebegi besleyen damarlarda sorun olduğu için ne yersen ye hangi vitamini içersin ic değişmez senin beslenmeyle alakalı değil dedi. Hatta ben boyu kısa diye öyle çok kafama takıp oyle kötü şeyler düşündüm ki bu fark artarsa 4 haftaya çıkarsa cüce olursa gibi gibi. Başka bir perinatoloji doktoruna gittim İsmail Ozdemir e dedili kesinlikle öyle bursey yok 4 haftaya kadar bile çıkabilir senin dediğin iskelet hastalıkları çok daha farklı kisaliklarsqn oluşur dedi senin sebebi belli bebeğine gelişim geriliği var dedi. Burda ilk amacımız 34. Haftayı görmek sürekli kan akışı suyun nasil onları takip edicez dedi. Tabi benim ilk gebeligimde de preeklemsi geçmişim var bundada aynı şüphe devam ediyor. Ne diyelim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah en azından 2500 gr ustu doğsun diye dua ediyorum🤲🤲🤲