Si-bel 29 haftaya girdim kızlar 2 gündür sanki eli altdan çıkacak gibi hissediyorum doktura aradim ama izindeymis sekreteri de çok çok baskı hissedersen gel dedi başka doktura bahtiririz dedi sizdedemi öyle yoksa benmi abartıyorum çözemedim yani
DemirinAnnesiiii Si-bel benimde öle oluyordu canım 29. Haftamda doktoruma kontrolde sordum bu dönemlerde normal kasık bölgesinde kasılma hissi sanki her an çıkacakmış gibi hissi ve vajina bölgesinde elektrik çarpması gibi his edebilirsin bunlar normal demişti bana
ecemnurturkan Si-bel 29 haftalığım gerçekten bir yeri çıktı herhalde diyorum inanılmaz bir baskı oluyo alt tarafımda aniden sonra geçiyor doktorum bebeğin kafası artık ara ara aşağı pozisyonu aldığını söyledi buna bağlı olarak sertleşmelerde oluyo baskı olduğunda
Damla1995 Si-bel bebis baş asagi donduysede olur canm o agirlik ve baskin hareketler buyuk ihtimal ondandir
Si-bel DemirinAnnesiiii inşallah banada öyle der zaten şu an yokmuş izindeymis yoksa bu hafta gidecektik bahalim haftaya gidecegiz ne derse artik aynısı bendede oluyor Kısmet artik
Mavidunyamm ecemnurturkan bende 27 haftaligim. Dün sanki çıkacak gibiydi hatta istemsizce bacağımı kapattım o derece 🤔 çok baskı yaptı aşağıya ilk defa öyle hissettim
DemirinAnnesiiii Si-bel inşallah aynısıdır canım ama bence aynısıdır ben korkudan artık arada gidip bakıyordum doğuruyor muyum acaba diye 😂 hiç korkma 31. Haftama geldim şuan ara ara hissediyorum sadece öle
ecemnurturkan Mavidunyamm bebek rahat pozisyon değiştirdiğinden sanırım önüne gelen yerlere basıp geçiyorr 😅 gerçekten benimde bi tutasım geliyo aniden orda baskı olunca neyseki normalmiş içimiz rahat olsun
2cocukluana Banada normal demisti bebegin ayaklari asagidayken ozellikle vurdukca cikti diyordum simdi dondu basi asagidayken daha rahatim ayaklar karnimin ust tarafinda olunca oralara vursun dursun asagidaki kadar canimi yakmıyor