Ozlemyeni 32.hafta calisabilir raporu alip idareye vermistim ama simdi aklima dustu.ama onlar giris yapti mi bilemiyorum.nereden ogrenebilirim bunu? okulu aramadan ogrenebilir miyim e devlet yada baska bi yerden?
Yasminadem Ozlemyeni şu an raporlu değilsiniz ki hocam o yüzden mebbise işlenmez, hala çalışıyorsunuz çünkü. Ne zaman izne çıkarsanız o zaman işleniyor
Ozlemyeni Merveliz hic bisey islenmemis🤦♀️ Calisabilir aldigim icin mi islenmedi acaba yoksa yazmadi gerekir mi bununda
Ceylanguller Merveliz peki hamileyken kontrollere gidip aldıgımız bir kaç günlük raporlar doğum zamanı 16 haftalık rapor hakkımızdan mı düşüyor acaba bilginiz varmı
Ozlemyeni Yasminadem 1temmuzda otomatik sistemde gozukur o zaman degil mi? Rapor almama gerek var mi tekrardan?
Yasminadem Ozlemyeni 1 temmuzda 37 haftalık mı oluyorsunuz ? Eğer öyleyse doktorunuzun tekrar rapor vermesi gerekiyor, benim 36. Haftamda nts de sancım çıkmıştı, doktorum hemen çalışamaz raporu vermişti
Ozlemyeni Yasminadem yok ogretmenler tatile girdigi icin 1temmuzda otomatik cikiliyor dogum iznine diye biliyorum ben
Krtpfgbs @Ceylanguller Tabiki hayır 40 günlük senelik rapor hakkımız var o verilenler ordan düşüyor, 16 haftalık rapor 32.hafta sonrasını ve doğumdan 2 ay sonrasını kapsayan o zamana özel bir rapor