Lavanta27 Kızlar 22+6 haftayız akşama doğru duş aldım bebek sanki vaginada orada hiss ediyorum gıdıklanıyorum idrar torbama baskı yapıyor ayakları ordamı acaba böyle olan varmı dünden beri çok haraketli.Bu haftada öyle vaginada hiss eden varmı?🤷🏻♀️
melkaydnnn Lavanta27 evet ortalama 27 haftalara kadar benimde oyleydi hatta bazentekmelero vajinadan cikacak gibi hissediyor insam döndükten sonra rahatladim simdide kaburgalara vuruyor 34 haftaligim 😅
biranneeeeeee Lavanta27 evet benim öyleydi hatta post açmıştım doktora söyledim duruşu öyle dedi yani ayaklar aşağıdaymış korkma🌸
Benjaminannesi Lavanta27 ahshha ay çok tatlı gıdıkliyor deyince bir mutlu oldum o haftalarda çok normal sen son haftaları gör sağlıkla o zaman daha da gidikliyor😁😁❤️❤️
Lavanta27 melkaydnnn ayy öylemi oluyor yaramazlık peşindeler hep😄inşallah sağ salim kucağımıza alırız o ayakları mıncıklarız .Teşekkür ederim😊🙏🏻
Lavanta27 Benjaminannesi ay çok teşekkür ederim🤗gerçekten gıdıklıyor sanki o minik elleri ayaklarıyla .İnşallah sağ salim olsunlarda🙏🏻💖