minikmucizemmmmmmm Kızlar Kocaeli Medicalde doğum paketi aldım içerisinde oda süslemesi var ama arayıp sorduğumda sadece kapıya isimli süs veriyoruz dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Oda süslemesi içinde odaninda süsü olması gerekmiyor mu ?
Bebegimizolsun minikmucizemmmmmmm benim tanıdığım yaptırdı medical parkta ama mersinde Kapıda isimlik kapıda balonlar, içeride çocuğun yattığı beşiği süslemişlerdi oda süslüydü anne yatağı VS Bide fotoğrafçısı vardı paketi alanların içinde sizde varmı bilmiyorum Hediye olarak isimli pano veriliyormuş Oda süslemesi çok güzeldi ben çok beğenmiştim
EsraBaykara minikmucizemmmmmmm bende gop şubesinde yapacağım kısmet olursa. Kapı süsü-3lü sehpa- hoşgeldin bebeğim yazılı arka tag-12lavanta kesesi -10 poz odada fotoğraf var içeriğinde. Yazılı kağıt alıp imzalatın hastaneye bence. Sonuçta az buz para ödenmiyor hastaneye. Neyi yaparız dedilerse yapmaları gerek o gün.
minikmucizemmmmmmm Bebegimizolsun fotoğraf cekimi bende de var ama anlamadım arayıp sordum sadece kapı süsü denildi
minikmucizemmmmmmm EsraBaykara GOP şubesi tam olarak nerede ? Doğum paketi içersinde oda süslemesi yazıyor aradığım da kapı süsü var denildi gittiğimde net bir şekilde sorucam tekrar. Aynen az para ödemiyoruz
EsraBaykara minikmucizemmmmmmm hayır burda 32. Haftadan önce fiyat sabitleme/ödeme yapılmıyor 😊 29+2 deyim daha. Doğuma dahil bu uygulamalar.
minikmucizemmmmmmm hunilimom tekrar gidicem hastaneye haftaya o zman sorucam detaylı bilgi alacağım bakalım umarım telefondan yanlış bilgilendirme yapmışlardır
hunilimom minikmucizemmmmmmm inşallah bende Kocaeli’deyim medar da arkadaşım yapmıştı kapıda balon bile vardı