Ball1903 Angels21 30 iç rahatlatici ama çok şükür dikkat ederek gayet rahat geçirebilirsiniz haftanız da fena değil su gibi geçsin inşallah.Ben de evde çok sıkıldım artık en azından evden eve gezmeye başlayacağım yazın zor oluyor evde durmak:)
Angels21 Ball1903 gerçekten zor sürekli yatınca ister istemez düşünüyorsun hep vakit de geçmiyor ama başka şeylerle uğraşıp gezince falan vakit geçiyor bu rahatsızlık da da dinlenmek gerekiyor hep tabi ne yapacağız bilmem 😂
Boniboncuk nevamm1 canım hangi haftada 12 mm ölçüldü ? Benim 30 da 17 mm di progestan ve pruloton ile 33e kadar geldım doktorum 34 te ıkısınıde bıraktırcak Bırakınca hemen doğım olur dıye korkuyorum
nevamm1 Boniboncuk 26 .haftada canım 31.hafta istirahatle 22-25 e kadar yükseldi düşüp yükseliyordu sürekli.
Havagl-03 Boniboncuk benimde yükselirmi acaba bende haftada 1 igne ve hap kullaniyorum habi sabah agız yoluyla aksam alttan kullaniyorum
Boniboncuk Havagl-03 valla yükseliyor mu bilmiyorum ama 3 haftdır bir sıkıntı olmadı şükür Nereye kadar gidecek bilmiyorum
Aydogdu2 Angels21 götürebilir canım kendini çok yorma 33+3 bugün 26 mm ölçüldü serklajliyim aynı zamanda
Berenibeklerken Angels21 30 mm ile 37+5deyim 😄 hiç merak etme strese girme canım. Doktorunun verdiği ilaçlarını düzenli kullan bide istirahat et yorma kendini sonuna kadar gider hamileliğin inşallah 💞
Angels21 Berenibeklerken ilaçlarımı kullanıyorum düzenli temmuzu da atlatırsam inşallah 34. Haftayı da geçerim 😂
btlbsr Angels21 doktor değilim ama bence götürür 😁sınır 25. 30 normal. Benim baştan beri 30 öyle devam ediyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Berenibeklerken Angels21 geçersin canım ben aman 28i görsem yaşam sınırına bari ulaşsa diyordum 5 gün sonra doğurucam 😄 Allahın izniyle herşey olur sen yeter ki stres yapma duanı et yat 💞😁
Havagl-03 Boniboncuk evet degısıyor ama her zaman ayni ölçümleri tutmazmıs gittigımiz doktorun biri oyle soylemisti Evet kullandim haftada bir igne vurunuyorum gunlük hap kullaniyorum sabah aksam sabahkini ağız yoluyla aksamlarida alttan
Havagl-03 Boniboncuk detayli ultrason icin gittigimiz doktor farketmisti ve ameliyat olmam gerektigini soyledi
nurcanqx Benim 21.haftada 26 mm ölçtü detaylıda doktorum. 32.haftadayım 29 mm olmuş hiç ilaç kullanmadım bana normal dedi günlük hayatıma devam ettim hatta gezdim tozdum yani aşırı hareketliyim hala çok şükür şuanlık bir sorun yok
Boniboncuk Havagl-03 anladım canım benım vajinadan olçümde 17 mm çıktı Ultrasonda 35-37 lerde çıkıyor