Bellks 7 haftalık gebeyim sağlık ocağında sonuçlarıma bakarken troidimin yüksek olduğunu söyledi 2.5 olması gerekirken 3.3 müş internette kötü şeyler yazıyor ama normalmişde ilaçla kontrol altına alınadabiliyomus aynı durumu yaşayan oldumu
DemirinAnnesiiii Bellks hiç korkma canım dahiliye randevu al tiroid ilacı yazar doktor onu düzenli kullandığın an herhangi bir sorun olmaz Allah’ın izni
2022bebeki Bellks Benim de 3.03tu gebelik öncesi 50 mg ilaç başlandı gebelik boyunca da her ay kan vermem gerekecek dozu için. Dahiliye ya da endokrinden randevu alirsaniz yardimci olurlar. Korkulacak kadar yüksek değil ama önemli bir hormon :)
Brrk04 Bellks bndede çıkmıştı her ay endokrinde kan verdim değerlere göre doz ayarlanıyo tam bittiğinde ise ilaç kullanımını durduruyor doktr
DemirinAnnesiiii Bellks ben yıllardır tiroid hastasıyım gebelik öncesi değerim yüksekti gebelik düşündüğüm İçin ilaç dozumu doktorum arttırdı sonrasında gebe kaldım ve şuan 31. Haftamdayım hergünde ilacımı içiyorum bebeğim gayet iyi şuan Allah’a şükür
AylinYasinYagi Bende tiroid hastasıyım gebelikten bir ay önce sağ tiroidimi aldırdım ameliyat oldum. Şuan tek tarafta var ilaç kullanıyorum ömürlük 37+2 deyim çok şükür