ikizlerimveannesi kutolg tam 15 te rahatladım 😌 tabi tamamen geçmedi hala her gün kusuyorum bulantılarım da oluyor ama eskisi gibi değil
Kosmosss kutolg canım 14sonu 15 gibi yavaş yavaş geçti şimdi hiç yok tiksindiğim yiyecekleri bile yiyebiliyorum artık
GlsmEker kutolg 16. Haftadan sonra ben de çok rahatladım 🤮🤢 içim çıkıyordu bulantıdan tuzlu çubuk çok iyi geliyor 😊
Hhhzzzlll3545 kutolg bende suanda 11+5 oldum ilk zamanlara gore daha iyiyim ama bulanti oluyor genede tamameen gecmesini bende bekliyorum ama sanirim bebislerimiz icin biraz dhaa sabirli olmamiz gerekiyor 🤗
Aysen11 14. Haftada baya azalmisti bnm sonraki bikac hafta sabahlari istifra ediyordum ama ilk haftalar gbi olmuyordu.az kalmis yani bir iki haftaya gecer inşallah
Mihribank kutolg benim 19. Haftada bitmişti. Kişiden kişiye değişiyor. Şimdi 37 haftalığız o günleri unuttum bile. Biraz daha sabredin☺️
esmaozan ne desem yalan olir 7.ci ayıma kadar kustum malesef ve mide yanması igrenc derece devam ediyor bence kişiye gore degisiyor ara sirada yine yediklerime gore bulanıyor malesef son 4 5 hafta sabrediyorum 😐