kendincebirii Hayırlı akşamlar hanımlar, henüz yeni hamileyim az önce lavaboda yeşil akıntım geldi selpağa hamilelikte yeşil akıntı neden gelir ?
Cns_yldz13 kendincebirii aynısı bende var artık ağlıyoum iç camasır yetiştiremiyorum kaşıntım çok fazla fakat doktorum hiçbir şekilde ilaç vermiyor kültür testi diye tutturdu halbuki bir ay önce yapmıstı bir sey cıkmadı simdi yine istiyor neden vermiyor fitil krem anlamıyorım bu eziyet nasıl cekecem bilmiyorum:/
Asilbaby kendincebirii canım o bende de oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı 12-13 haftaya kadarda devam etti ve enfeksiyon falanda cıkmadı neden oldugu bilinmiyor benimkinin. Suan 28 haftamdayım.
Balbel kendincebirii endişe etmeyin o kadar acelesi olan bir şey değil hamilelikte hemen hemen herkeste mantar oluyor hamilelikten dolayı yeşil renk oluyor fitil kullanıyorsun yine tekrarlıyor falan kısır döngü anlayacağınız koşa koşa doktora gidecek kadar acil değil ancak ihmal edecek kadar da önemsiz değil amniyon sıvısının o haftada gelme ihtimali yok diye biliyorum bu arada Kağan Kocatepe’nin videosu var YouTubeda akıntıyla ilgili izleyin çok güzel açıklıyor
kendincebirii 2koftemom yok hayır yeşil bi akıntı internete baktım da amniyon sıvısında sızıntı olabilir diyor bir önceki gebeliğimde de amniyon sıvısında azalma görülmüştü korkuyorum ya
2koftemom kendincebirii öyleyse git doktora bebek kakasıda yesıl oluyo yeşil renk olarak ta skıntılı bır renk görün cnm