sendekimsinnn Kızlar 1,5 aydır kontröle gidemiyorum bu perşembe gideceğim daha 31 haftalık hamileyim bebeğim doğum pozisyonundamı yoksa değilmi naSıl anlayabilirim bunun bi yöntemi varmı
Laylaycizi_96 sendekimsinnn tepkilerini makatta hissediyorsan ters dir. Gögüs altında midende hissediyorsan dogum pozisyonundadır
Ebrudelibasan Ben hıçkırıklarından doğum pozisyonu aldığını farkettim doktora gidip sorduğumda doğum pozisyonu almış dedi
Ha134548 Ebrudelibasan benimki rahmime yakın hıçkırıyor aşağıda yani hep de öyleydi seninki de mi öyle ☺️
Peperonni Ebrudelibasan Benim hıçkırıklar değişiyor hep a önce göğüs altına doğruydu sabah göbek deliği hizasında din de kaşık tarafında 😂 sürekli dönüyor heralde bebek 30. Haftaya yeni girdim
sendekimsinnn Laylaycizi_96 genelde göğüs altında hissediyprum sürekli orayı sıkıştırıyo vs ama bilmiyprum tabi
Ebrudelibasan Ha134548 hep öyle değildi değişiyordu 30.haftadan sonra rahme yakın yerde hissetmeye başladım hıçkırıkları 34 haftalığım hala aynı yerde değişmedi
Annehayalim Ha134548 benimde öyle 28 haftadan 36 haftaya girdik baş asaga pozisyonda kaburgalards ayakları götü felsn 🤭
ceren_1411 Alt karında hıçkırıklarını hissediyorum.Zaten bebem çok aceleci olduğu için 24.haftadan beri hep baş aşağı pozisyondaydı 🤦🏻♀️Riskli gidiyorduk ama şükür 38.haftayı görmek üzereyiz ❤️
Ha134548 sendekimsinnn böyle tık tık tık nabız atar gibi ritimli atıyor kaç haftalıksın? 25ten sonra sanırım anlaşılıyor hemen değil. Ben direkt dedim aaaa bu hıçkırııııık diye 😁