alitalia Adyokisimsiz bende ilk gebelikte kimyasal geçirdim. 7ay sonra oğluma hamileydim şuan 3 yaşına girecek çok şükür. Benim yumurtalıklarımda da kayma olmuş masaj yaptırdım onun üzerine hamile kaldım. Bir sonraki böyle olmaz hatta bundan sonraki büyük ihtimalle sağlıklı olur inşallah 🙏🏻
Fundatercuman Adyokisimsiz Ben kimyasal gebelik geçirdim. 1 ay sonra yeniden hamile kaldım. Şuan 32+4 olduk bile ve şuana kadar hiçbir problem bile yaşamadım gebeliğimle ilgili çok şükür 🥰
PrensesFiona Adyokisimsiz benn hemde ertesi ay kakdım🙋🏻♀️. Hiç üzülme canım kimyasal gebelik sağlıklı olduğunu gösterir. Kızım 4,5 aylık oldu 🥰
alitalia 2022Mom2022 ya bende dalga geçiyordum inan. Öyle bir sıkıntı olsa doktor görür vs diyordum ama 6 ay olmayınca denemekten zarar gelmez dedim ve yaptırdım. Masajla yerine getiriyor eski koca karı yöntemi gibi bir şey. İşe de yaradı rabbim nasip etti oğlumu kucağıma aldım hemen aynı ay hamileydim. Büyüklere sorarsanız bilen yapan birileri mutlaka vardır.
Minik1Civciv Adyokisimsiz doğumdan veya düşükten sonra rahimde sarkma yada kayma olabiliyor benim doğumdan sonra oldu sanırım o yüzden düşük yapmış olabilirim diye düşünüyorum
BBuseY Canım hiç tedirgin olma bende düşük yaptım 2 ay sonra hamile kaldım hemde ilk denememizde 😍 Bugün kontrolümüz vardı 5+3 keseyi gördük 🤗çok şükür . Doktor sitres yapma dedi herşey yolunda dedi
Deletedmon72737 Adyokisimsiz ara vermedik ama korunmasiz 7 8 ay denedik oldu oda mallesef tutunamadi bugün düşürdüm 😔
alitalia Minik1Civciv evet canım adetliyken 3 gün üst üste aç karnına gel dedi kadın Allah razı olsun yaptı da.