Nai125 40+4 deyim 30 u bebek gelmezse yatisim olucak. Ilk dogumumda da acilma sanci yoktu bir gun surdu acilmam ve 6-7 saat sanci cektim. Suanda hic acilma sanci yok. Hic olmazsa bunun sanci suresi ve dogum suresi kisa olsun 😖🤲
SutlacimiYedimmiBen Nai125 profilimden doğum hikayeme gir oku canım gerçekten kolay ve kisa sürüyor 3 saat evde sanci çektim gttigimde acilmam 9cm di 15dkda doğurdum bebeğimin iri olmasına rağmen guzel bir dogumdu masllh
Beybilicop Nai125 benim de haftam 38+1 bir hafta idare eder suyu kalmış. Bir önceki dogum 39 da suni sancıyla oldu gidişat aynı şekilde 39 da suni sancı gibi duruyor.3-4 saatte dogurmustum sancı gelmiyor gelse çok hızlı olacak çıkışta dedi doktorum 🤷♀️
bimihman Bende kızımda öyle suni sancı çektim.Ama ikinci doğum çok şükür daha kolay oldu.İnşallah sende kolayca bir avazda doğurursun 🤲🏻
Nai125 SutlacimiYedimmiBen tesekkur ederim cok sanslisiniz benim maalesef rahim agzi uzunlugum haftama gore uzun ve acilma yok bebekte kafasini kanala oturtmamis. Insallah kisa surer onun tedirginligini yasiyorum.
Nuribasak Bende 40+3 deyim ikinci doğum ilk doğum da suni sancı ile olmuştu bu da aynı gözüküyor inşallah daha kısa zamanda doğarlar