Merve00ay Merhaba kızlar ben tetenoz aşısı olmadım hamilelikte 20 li haftalarda olunuyormuş şuan 30 haftalığım doktor bugün bu zamandan sonra olamazsın dedi böyle bir durum yaşayan var mı
aylinpalaa Merve00ay ben ilk dozu 21de ikinciyi 25te oldum canım genelde öyle yapılıyor ama belki bilgisi olan vardır üstte kalsın
Krtbusraee Merve00ay çan m ben 1. Gebeliğimde 21. Haftada olmuştum şuan 2. Gebeligim 5 yıl arayla 32. Haftadayim olmadım doktor sorun olmayacağını söyledi sen neden olmasın istemedinmi
Mercan12 Merve00ay benim erken dogum riski vardi doktorum ağrıları tetikler diye olmamı istemedi ben de olmadım artık hastaneler steril cok korkma dedi ama bakalım tedirginim
Merve00ay Krtbusraee ben isterdim ama bilmiyordum böyle bir aşı olduğunu bugün sordu olmadım dedim benim ilk gebeliğim ama artık olamazsın geçti dedi
Ebrugy Sans12 30 haftada yapıyorlar mı bugün hemşireyi aradım sordum riskli doktoruna vs.sor dedi.doktorumda bişey olmaz yaptır dedi böyle arada kaldım hemşirenin tek lafıyla
Elif_3434 Benım de ikinci gebeligim doktorum 5 yıl içinde olduğun için gerek yok dedi 3 yıl önce olmuştum birinci gebeliğimde işte. Gerek yok dedi ama bazıları da yapıyor bilgisi olan var mı sizler yaptırdınız mı 2. Gebeliğinizde ?
Krtbusraee Elif_3434 ben 5 yıl önce olmuştum benimde şuan 2. Gebeligim gerek görmedi doktor 5 yıl geçmesine rağmen
A_syma Elif_3434 Henuz doktora sormadim. Ama saglik ocagindaki ebe aradi 20. Haftada cagiracagini soyledi. 2 doz yaptirmistim ilk gebelikte. 5 doza tamamlamadigin icin tekrarlayacagiz dedi. Bu defa 5 doza tamamlarsan 10 yil gerekmez dedi. 2 yil 8 ay oldu ilk dogumuma 😑 yapilmalimi yapilmamalimi
Bamyacik Ben 2020 de ilk dogumumu yaptim simdi yine hamileyim ama saglik ocağındaki hemsire yine iki doz uyguluyor bana bencede gerek olmamisi lazim cok yakin zaman ama yinede yaptırıyorum
Serraee Bamyacik bence doktoruna sor canım saglık ocagındaki ebeler cok geriden takip ediyor herseyi bana 16. haftamda ilk dozu yapacaktı doktoruma sordum iyiki de sormuşum izin vermedi sonra bi ara tansiyonum cıkmıştı 25. haftamda yaptırdım doktorum o zaman izin verdi.2.gebelikte 2 doz yapmak isteyeni ilk defa duyuyorum
Serraee Ebrugy doktorun dedigine güven bence hemşireler güncel olmuyor maalesef eski bilgilerle kalıyor.
Ebrugy Merve00ay erken dogumami yol açıyormuş herkes bişey söylüyor arkadaş kafayı yiyecem hemşire 30 lu haftada vurulmaz der doktorum vurdur bişey olmaz der arada kaldım
A_syma Serraee Henuz doktora sormadim. Ama saglik ocagindaki ebe aradi 20. Haftada cagiracagini soyledi. 2 doz yaptirmistim ilk gebelikte. 5 doza tamamlamadigin icin tekrarlayacagiz dedi. Bu defa 5 doza tamamlarsan 10 yil gerekmez dedi. 2 yil 8 ay oldu ilk dogumuma 😑 yapilmalimi yapilmamalimi
Ebrugy Serraee doktoruma sorduk bunun haftası yok dedi.zaten ilk üç ay onermiyorlar sonra diğer haftalar yapılabilir yazıyor Google de araştırınca da