Mucize92 Kızlar 6 aylık hamileliğime 1 hafta var ve ben ellerimle hiçbirşey yapamıyorum su şişesini bile açamıyorum stresten sürekli ellerim terliyor su gibi oluyor ellerim davul gibi oldu yaşayan varmı
RaYaRY Mucize92 genelde son ayda oluyor erken olmasının şeker vs nedeni olabilir doktoruna bildir canım
Dilooo Mucize92 bende 33 haftalıgım bir haftadır bende ellerimde uyuşukluk var bosey tutamıyorum elimde hiç bişey tutamıyorum geceleri hele uyutmuyor inşallah gecer sızede cok gecmıs olsun napcaz bilmiyorum
Ecceee Mucize92 çok mu kilo aldınız acaba, belki ödemden bilekteki sinirlerinizde sıkışma olmuştur..ayaklarınızda da var mı aynı durum
Zanaservan Mucize92 senin yine geç başlamış benim 4. Ayda başladı ve şuan görsen meyve suyu kapağını bile açamıyorum bileklerimin ağrısından uyuyamıyorum uyuşukluğu desen berbat 😢 gün sayıyorum sırf bu ellerim yüzünden
Mucize92 RaYaRY ya söyledim bana diyor normal bebek gayet sağlıklı detaylı ultrasonda girdim ama sorun bendemi anlamadım nörolojiye gitmeyi düşünüyorum ama onlarında birşey yapabileceğini sanmıyorum emar çekemezler
Mucize92 2kizanasi bu hafta şeker yüklemesi yapılıcak tansiyonum baktırmadım genelde baktıklarında normal çıkıyor
Dilooo Mucize92 ben gittim beni emg ye yönlendirdi daha cektıremedım sadece elime bişey cekerler mi bilmiyorum ama normal hamilelikte bu agrılar dıyo her doktor da napıcaz bilmiyorum dayanılmaz oluyor bazen
Mucize92 Dilooo benim araba korkum var sürekli eşime yavaş kullan diyorum dinlemiyor hızlı gittiğinde ellerimi çok kasıyorum sıkıyorum ve ellerim su gibi oluyor herdefasınds söyleme me rağmen dinlemiyor sonunda böyle oldu benim bence stresten sinirlerime baskı yapıyor
Dilooo Mucize92 olabılır canım dikkat et kendine panik stres olmussun benımkı durduk yere oldu her gun oluyor 10 dk gecıyor sonra gene aynı cok zorlanıyorum
cihandurumerve Mucize92 38 haftalığım rahat 1 aydır sağ elim uyuşuk asla geçmiyor 1 aydır 5 dakika bile geçmedi bir şey tutmayı bırak eşarbımı takarken iğneyi takamıyorum perşembe doğumum var umarım doğumdan sonra geçer 🤲🏻🤲🏻 Çok rahatsız ediyor beni zira 😏
Mucize92 cihandurumerve bende öyleyim iğne bile takmıyorum sizin yine 30 haftalarda başlamış ben daha 24 haftamdsyım 😔
Mucize92 Omerck22_ Amin bukadar erken olacağını bilmiyordum herkesin sonda yaşadığı herşeyi ilkde yaşamak 😔
Mucize92 Zanaservan çok zor ya karpel tünel sendromu olabilir bende dayanamıyorum tuzu falan kesin yemeyin bol su için ben az su içiyorum maf oldum artık 3 litre su içixem tuzda kullanmıyorum inşallah geçer geçmezse nöroloji yada fizik tedaviye gidicem dayanamıyorum