Asli1111 Daha alışverişe başlamadim ben neler alacağım çok kararsızım bilgisi olan bizimle paylaşabilir mi
Srdm Asli1111 ilk olarak bebek arabası beşik ana kucağı gibi büyük parçalardan baslayabilirsiniz zam gelicek diyorlar, ben ilk park besik ve bebek arabası aldım
Asli1111 Srdm bebek arabası şimdi almayı düşünmüyorum ya zaten kışa denk gelecek yaza kadar çocuk kendini anca toparlar hem lojmanda oturuyorum yerimde yok 😑hangi yatağı aldınız fotoğraf yada link atabilir misiniz fikir olsun ❤
Srdm Asli1111 tabii ismini söyliyim, ben Elele Madre Park Beşik aldım hem anne yanı olabiliyor sallanabiliyor gayet kullanıslı bi bakın isterseniz😊
susuderler @Asli1111 aynı haftada sayılırız, ben de beşiklerini ve 2 3 tane tulum aldım daha, bide ikizler nerden başlayacağım inan bilmiyorum 😄
Srdm susuderler ben ateş ölcer biberon emzik aldım ayrıca bikaç uzun kollu zıbın falan. Hepsiburadayı takip edin çok iyi indirimler oluyor 😊
Asli1111 susuderler maşAllah 😍 ikiz olunca masrafları da artıyor. Çok iyi yaptınız şimdiden almakla 😅