Hayalvemasal00 Kızlar gebelikte yoruluncada karin sertlesirmi demek istedim😀27+2 olduk. Bide vulvada varis var nasil yaniyor anlatamam. Gebelikte varisede cozum yok mu?
Nisankzn Hayalvemasal00 yorulunca sertlesiyor 28 haftaligim bende varis hakkinda bilgim yok gecmis olsunnn
Mydream Hayalvemasal00 Ben yorulunca o da yoruluyor sanki hiç hareket etmiyo,sertleşmesi arada oluyor yorulunca hiç dikkat etmedim
Yesimalmila Hayalvemasal00 ben geçen asansör bozuktu 9 kat çıktım cok yoruldum. o gün karnım hep sertlesti 😕
Bilgenizamo Diğer arkadaşlar yorgunluğa cevap vermiş, varis için ise varis çorapları var, drum tavsiye etmişti, bende de oluşmuştu.
Tugcezhan Bayramda çok yorulmuştum dönüşte hemen doktora gittim, sürekli sertleşiyordu karnım. Nstde sancı çıktı ve kasılmalar için ilaç verdi ve 10gün evde dinlendim. Kasılmaları ciddiye alın erken doğuma yol açabilir😕
Hayalvemasal00 Yesimalmila bende fazla merdiven çıkınca yada fazla yuruyunce sertlesip agriyor karnim. Bebek asagi iniyor heralde ondan
Hayalvemasal00 Bilgenizamo bende soyledim doktoruma ama bisey önermedi. Bide vajinada baya agri yapiyor :(