ikicocuk_biranne Kızlar eşlerinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz kafam da bir sürü şey var. Klasik kutu süprizi falan yapmak istemiyorum daha değişik birşeyler istiyorum yardımcı olabilecek birileri var mi ☺️
tazebiranne_hg04 ikicocuk_biranne oyun eşliğinde söyleyebilirsiniz başka nasıl söylenir bilmiyorum ben direkt aramıştım 😂
HSena38 ikicocuk_biranne bir film de sessiz sinema oynarken söylendiğini görmüştüm öyle yapmak isterdim ama kutu ile söylemek durumunda kaldım 🤣🙊
A_syma ikicocuk_biranne https://resimyukle.io/r/FspSbJN6Jd Bu ilk gebelik surprizim 😁 2.side testi kafasina atmak suretiyle yaptigini begendinmi demistim 😁
Eldgrn ikicocuk_biranne ben babalar gününde kutu hazırladım hep hayalimdi akşam işten gelince televizyondan bana bir masal anlat Baba şarkısını açtım gelince hemen videoya aldım kutuyu verdim kısaca babalar günü hediyesi olmuş oldu tam denk geldi. İstersen yemek yerken fazladan 1 servis acabirilsin yanına da bebek eşyaları
ikicocuk_biranne Bende öyle bişeyler düşünüyorum Aslinda ama belki değişik fikirler vardır diye post açtım 😄
HSena38 ikicocuk_biranne bende açmıştım böyle bir post epey değişik fikirler gelmişti bakabilirsiniz profilden 😊🌸
ikicocuk_biranne A_syma hahahahahaha iyimiiiis 😂😂😂 benimde ikinci gebeliğim ilkini beraber öğrenmiştik o yüzden bu farklı olsun istiyorum 😄
Minigim38 Ben tabağın kenarına pasta koydum diger tarafina baba oluyorsun yazdım tabağı masanın üzerine koymustum görünce şok olmuştu😊😊 ben adetime 7 gün kala hamile olduğumu ögrendim esime süpriz olmustu
Eldgrn ikicocuk_biranne evet valla hep önemli bir günde söylemek o sürprizi yapmak isterdim nasip oldu
Izm123 ikicocuk_biranne Hamilelik ve sürpriz olduğu için. İstemiyorduk 2. Çocuğu telefonda ağlayarak söylemiştim 😃🤣 inanmamıştı tabiki
Izm123 ikicocuk_biranne oğlum 3.5 yaşında ama çok hareketli bizi çok yoruyor. Ve çalışan bir anneyim ondan daha birine bakamazken ikinciyi istemiyorduk😃 ama kızım gelmek istedi bizde buyur gel dedik artık 😃🤣
Elif0211 ikicocuk_biranne Kapaklı bi tv ünitesi aksesuarı vardı içinde lamba vardı onunda sanırım lamba geçmiş bi bakar mısın dedim testi içine koymuştum önceden açınca şok oldu. Bende böyle söyledim🙊😊
yalcin_sevda ikicocuk_biranne biz beraber yaptik o anı o heyecanlı bekleyişi beraber tatmak istedim bir sene içerisinde çok test yaptığımız için eşim her şeyine ben kadar hakim çok güzeldi bizim ki ya evdede misafir vardı kalabalıktı işi gücü bıraktık dayanamadık birbirimize mesaj atiyoduk hadi gidelim hadi yapalim testi diye odamızda yapmıştık çok güzel bir anı oldu hala iki test yaptik ikisinide saklıyorum