Niloya6 Doğuma 3 haftam var kızlar bebegin kilosu az dedi doktorum en hızlı nasil kilo aldirabilirim ne yemeliyim yardımınız lazım
Mucize92 Niloya6 elma ve muz muz bebeğin kilo almasını sağlıyor ve hergün maden suyu iç sabahları peynirli yumurta yap kendine ben de birşey yiyemiyorum çok korkmuştum kilosu iyi dedi doktor ama ben her sabah ve akşam gece yatmadan elma ve muz yiyorum
Angel_ela1 Kendi yaptığın ev yoğurdu,çiğ badem ,sabah haşlama 2 yumurta ,sabah aç karnına bir bardak süt ,gece yatmadan bir bardak süt ve muz , aralarda mutlaka meyve 😂 benim bebeğim bir haftada 500 gr aldı 😀 pirinç hamur işleri uzak durman gerekiyor
Niloya6 Angel_ela1 hergun düzenli olarak yapınca mı aldı acaba bide yemek olarak sebze mi protein mi tükettin
Angel_ela1 Niloya6 hergün düzenli yaptım gelişim geriliği vardı çünkü.protein alamadım bir kere tavuk yedim sebze yemekleri yaptım hep kabak ıspanak unutmadan yeşil mercimek haşladım 2 güne bir yağ limon döküp sade yedim yeşil mercimek etle aynı eş değerde mutlaka dene
Kbrakrs Protein ağırlıklı ve sağlıklı beslen canım ☺️ Peynir yoğurt kefir zeytin tam buğday ekmeği muz kuruyemişler ye. Et balık tüket.
Rkye66 35+4 haftaligim burda yazılanların hepsini tüketiyorum aylardır ama bebeğim geriden geliyor bir hafta. Kendi haftasindakilere gore kilosu da az. Çok uğraştım bazen almayınca almıyor, minyon bir tipi olacak diye kabul ettim🙂
Fatmanur40 Rkye66 canım bende seninle aynı durumdayım bebeğim geriden geliyor kac aydir neler yedim diyetisyene bile gittim ama hala çok az alıyor haftasına göre baya dusuk kilosu 35.haftadayım 37.haftada sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım
Rkye66 Fatmanur40 33+4′te gitmiştim en son 2018 gr demişti. Bundan sonra kilo alir sorun değil dedi ama ben pek ümitli değilim öyle kilo alacağından. Hazır gıda tüketmek de sanırım bebeğin kilosunu etkiliyor. Maalesef bu ay canım tatlı çektiği için sürekli abur cubur yedim 😔
Rumeli Niloya6 kırmızı et yemekte bebeğe çok kilo aldırıyo ayrıca vitamin takviyelerinizide ihmal etmeyin ben birde kaşar kilo aldırıyo diye biliyorum