Lamraaa Talihimyokbahtimkara oyy kuzum MasaAllah saglıkla gelsin İnsaAllah annesi :) hemen Bi telas biseyler alayım hevesi geldi mi :)
Lamraaa Zeyneppmuratt oy MasaAllah ben ne kadarlık bilmiyorum canım doktor bisey demedi :) cumartesi günü öğrencim kısmetse ama büyük ihtimal 4,5-5 haftalık bakalım gidince öğrencez Bi an önce cumartesi gelsin :)
Talihimyokbahtimkara Lamraaa Valla 3. Haftamızda trendyol sepetini doldurdum hahahah instagramdan bir sürü şey kaydettim cinsiyet belli olunca siparişler başlayacak inşallah 😂
Lamraaa Zeyneppmuratt amiiiiiiin İnsaAllaah ta Rabbim 🤲 hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım kuzum :) insan bu evrede Bi arada kalıyo sevinsem mi yoksa sevinmek için erken mi diye :)
Zeyneppmuratt Lamraaa yaa evet aynen öyle bian önce görmek istiyorum içim rahatlasın diye ama daha cpk erken😊
Lamraaa Talihimyokbahtimkara ahaha 😂 bende sürekli bakıyom eşimde dur bakalım Bi ne acele ediyon diyo 😂
Sehrbnon122 Talihimyokbahtimkara sen bensin hahaha bende suan 17 haftalık ikizlerime hamileyim ve 4 haftalıkken doldurdum favorileri hem kız hem erkek ve galiba hepsini de alıcam çünkü hem kız hem erkek annesi olucam 😂
Lamraaa Talihimyokbahtimkara ben 24 nisanda oldum kuzum ama benim hep düzensiz adet lerim bazen 50 bazen 60 günde oluyom bende hem pco hem insülin direnci hem yumurta tembelliği vardı :)
Gizemmuhammet21 Gul2020 alttan muayene yaptı mı doktorun keseyi görebilmek için keseyi kaç haftalıkken gördün