humeyrasmother 22_FN cnm benim bu değerim 14 gün çıktı 383.5 senin bu sıkıntılı hakkında hayırlısı olsun inşallah
Meryem44 22_FN canm ultrasonla baktn mi bence kimyasal da bu kadar bile yukselmez dis qebelik de artar ama az artar
Sehrbnon122 Meryem44 var tabii ki canım benim arkadasım kimyasal gebelik yaşadı 12 gün 56 cıktı 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptığında 8 e düşmüştü malesef
Meryem44 Sehrbnon122 evet iste kimyasalda düşüş olur artmaz oyle bende 2 3 kez yasadm ama tup bebekte olmasi qarip geldi
Sehrbnon122 Meryem44 oluyor canım ama insallah bisey olmaz Rabbim saglıkla versin ben ikizlere hamileyim tüp bebekle 18 haftalık 12 gün beta 350 2 gün sonra 800 cıkmıs tı benim
22_FN humeyrasmother ben keseyi gördüm canım 1 Ağustos’ta kalp atışı için gidicem bi sorun yok şimdilik tek kese vardı sen ne yaptın
22_FN humeyrasmother 1.300 çıktı doktor iyi dedi keseyi gördük bebeğide gördü ama çok ağrım vardı gazdan dolayı zorlamadı beni
Limonzeytin Zellisss tedavi başlangıcında gonal f kullandım, çatlatma iğnesi oldum ovitrelli toplandı donduruldu,diğer ay dondurulmş embyo transferi oldm 12.haftaya kadarda oksapar iğne vuruldum