Ormanmeyveli Kızlar zaman geçmiyor 28 de tıkandık biz🥹🥹şuan 34 falan olmak isterdim 🫠🥰 tabi öncelikle vaktinde ve sağlıkla gelmesi. Sizin hangi haftalar hızlı geçti ?
Bayancorek Ormanmeyveli 29+5 iz, ben hiçbir şey anlamadım o kadar hızlı geçti ki zaman, ne ara bu kadar olduk diyorum. 😓🙈
Sedaaa95 Ormanmeyveli Bende 22 de kaldım sanki geçmiyor ve daha çok var😬😁 doğumdan 1 hafta sonraya gitmek istiyorum 😁
Deletedmom52620 Ormanmeyveli hahah doğurayım öyle diye düşünüyorum yoksa doğum anını yaşamak istemiyorum 😂 korkuyorum 2. Gebeliğim ilkinde bu kadar korku sarmamıştı ama şuan aşırı korku heyecan panik var 😂 nasıl çıkacak bu çocuk 😂
BabyyBoy Ormanmeyveli Farkına bile varamadan 34 haftalık olduk :) şimdidi doğum belirsizliği safhası başladı 😁
Nilufar_1996 Acele etmeyin kizlar yeri gelir keşke biraz daha içimde dursaydi diyeceksiniz. Hamileliğin keyfini çıkartın.
Deletedmom73711 Ormanmeyveli 27 olduk, keşke gözümü yarın sabah açtığımda 38. Haftamda ve doğum odasında olsam😂❤️
Snmbysl Ormanmeyveli ahaha bende bu hafta geçmek bilmiyor resmen bi an önce doğum haftasına gecsem bebisime kavussam ne güzel olurdu🥰