ikramomm Listemde aylardır alınmayı bekleyen 3 ürün kaldı 😂 gerekli mi değil mi size sormak istedim 1-sling 2-oda nem ölçer 3-hava nemlendirici Yorumlarınızı bekliyorum 🙏☺️
byzza16 ikramomm sling gerekli mi çok bilmiyorum ama nem ölçer ve hava nemlendirici çok gerekli. Yani bütün kış kurtarıcımız oldu hava nemlendirici.
Deletedmom52620 ikramomm sling kullanabilirsen çok güzel bende hevesle almıştım ama kullanamadım ayarlayamadım Hava nemlendirici kış bebeği için çok gerekli ben daha önceden kendimiz için almıştım bu kez farklı modelini gördüm onu alacağım oda nem ölçer bana göre gerekli değil.
Bayancorek ikramomm Hava nemlendirici yetişkinler için bile çok önemli bence olması gerekiyor. Sling e gerek duymadım. 🌸🤗
ikramomm Deletedmom52620 bende ayarlayamam diye arada kaldım çok karmaşık :( hava nemlendirici kesin alacağım o zaman ☺️
Deletedmom52620 ikramomm ne videolar izledim o zamanlarda da yabancılarda görüyordum hatta uçak yolculuğunda bir bayanda görmüştüm bende alayım dedim kocaman penye bir kumaş dola dola bir hal olmuştum tarlada ki açılmayı bekleyen Mısır’a benzemiştim 😂
Deletedmom52620 ikramomm işte bir heves denedim ama kullananlar da çok var memnun olanda belki ben beceriksizdim yapamadım 😂