Asellinannesi0 Kızlar şimdi saglik ocağından geldim orda kontrolüm yapıldığı için her ay kilomu kaydediyorlar biliyorsunuz en son 84 kiloymusum şuan 80 4 kilo vermişim son aylarda normal mi genelde kilo almam gerekmiyormu sıkıntı mıdır sizce ?
nurrr12 Asellinannesi0 benimde öyle 1 kg vermişim banada anormal geliyor bebeğinin gelişimi iyiyse sıkıntı yapma canım iyi bir şey bile sayılır bizim için
Neseeli Asellinannesi0 ben 7 aya kadar kilo aldım ama son iki ay vermedim ama almadım da sabit devam ediyorum..
Melo11 Asellinannesi0 bende doğum olacağı gün tartıldım 1 kg vermiştim şaşırmıştım doğum yaklaştıkça kilo verilir denir hayvanlar da öyleymiş belki bizde de öyledir
Selothatun 35+6 yım. 45 kg ile hamile kaldım 2 hafta öncesine kadar sürekli kg alıyordum 62 olmuştum🤦🏻♀️ Sonra 1 kg verdim şuan sabit gidiyorum.
Night Asellinannesi0 Bende bir kaç hafta önce 82 dim dün tartıldım 80e inmişim 30. Haftadayım.. ama bu ara sıcaktan iştahım kesik pek yiyemiyorum ve çok su içiyorum ondan diye düşünüyorum ama bebeğim maşallah kilo ve boy olarak 1 hafta önden gidiyot
Asellinannesi0 Night benimde öyle 1 hafta önde bebek şükür aman verelim bebegin kilosu iyi olsunda söyle birsey de var 4 kilo diyetle veremeyiz isteyince oluyor :))
edis22 Asellinannesi0 benimde arada migdem yaniyor ama migdem yanmadigi zamanlarda cok istiham gitmis. Oysaki onceleri cok cok yerdim