Seda3309 Arkadaşlar merhaba ben 18+1 günlük hamileyim bugüne kadar doktorlar söylemedi erken diye yarın randevum var bu sefer söylermi doktor ve kesin sonuç olurmu sonradan değişme vs merak ediyorum 😊
Busekradg Seda3309 Bende 17 haftalığım yarın doktor dönüşü hemen yaz bakalım buraya merak ettim gösterecekmi net😍😍😌😌😌
15ysr11 NurrrH Arkadaşıma 2lide erkek demişler sonra kız dediler ve kızı var 🙂 Bana da 2lide erkeğe benziyo dediler ama net bilmiyorum şuan henüz 14+5
NurrrH 15ysr11 2li tarama 12. Haftalarda yapılıyor zaten küçük daha bebek. Ama arkadaşın bebeği 18 haftalık ultrasonda erkekse zaten net gözükür pipi. Haftası büyük yani. 16ya kadar bekleyin deniliyor
Seda_kadir_inci 15ysr11 gününüöüz aynı bana 11 haftada kıza benziyor dedi ben dayanamadım yine gittim kesin kız dedi
15ysr11 NurrrH 2liyi 12 haftalarda yaptırdı o zaman erkeğe benzetti 14 haftalarda gittiğinde kız denildi kızı doğdu
Seda3309 Seda_kadir_inci valla söylemedi erken diye tahminde bile bulunmadı inşallah yarın nasipse öğreniriz