Greeneyes1997 Arkadaşlar 5 bucuk haftalik hamileyim triod olduğunu ogrendim yüksek çıkmış hamileliğe bağlı ilaç kullanmaya basliycam sabahtan boyle benim gibi olup çocuğu saglikli doğan var mı? Çok korkuyorum
Nezosikra Greeneyes1997 ben troid hastasiyim canım korkma bisey olmaz allahın izni ile ne kadar yüksek mesela oda önemli ilaçlarını ihmal etme zamanında takibini yaptır bende hamileyim 1 ay sonra kontrole gel demişti dahiliyeci biraz geciktirdim kontrolü 14 e yükselmiş mesela hapimin dozunu 175 lik yaptı 3 hafta sonra tekrar gideceğim
AylinYasinYagi Hipertiroid hastasıyım ameliyat oldum hamile kalmadan 1 ay önce sağ tarafı aldılar ilaç kullanıyorum şuan. 37+2 deyim korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz
arife123- Merhaba benimde değerim 6.11 çıktı, sağlık ocağında ki doktor bir an önce kadın doğuma gidip ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söyledi
Greeneyes1997 arife123- sağ salim kucağına al kuzum bende her sabah ac karnina triod ilaçlarımı içiyorum
arife123- Greeneyes1997 amin inşallah, bi an önce sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz inşallah