Gulcan04 Arkadaşlar hangi bebek bezini öneriyorsunuz bide doğumda bebek için doktora ne vermem gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim 😊
Deletedmom73711 Gulcan04 Bez olarak prima premium care tercih ettim, doğumda da bebek için hemşirelere 10lu hastane çıkış seti almıştım onu vereceğim nasipse🥰
cigdem4154 Gulcan04 sleepy aldım tecrübeli değilim ama hemşireye alt üst takım iç zıbın 1 adet çorap şapka bir adet bez ve müslin battaniye verceeğim yeter sanırım
Mavininbiri Gulcan04 Bez ve ıslak.mendil sleepy alacağım. Doğumda vermek için de hastane 5 li hastane.cikisi veriyor ama ben yine de 5′li hastane cikisi hazırladım
Gulcan04 Deletedmom73711 ben 5 li hastane çıkışı aldım onu veririm dedim. Beki ekstradan hastaneye ne kadar götürürsün.😊
Minigim38 Ben sleppy ve baby turco aldim (3-6 kilo) Bide bimin bezini tavsiye ettiler (2-5 kilo) inşallah memnun kalırım
Bayancorek Gulcan04 Bez olarak prima alacağım, yenidoğan için, sonrasında sleepy ecolocig düşünüyorum. Kimi hemşire istemiyormuş ama iç zıbın aldım onu ve hastane çıkışını vereceğim, çorap + penye battaniye bir de. 🌸🤗
Yesim619 Gulcan04 içeriye verecek olduğun beşli hastane çıkışı zıbın ve bebeği sarmak için ince bir örtü bir adet te bez..biraz kaliteli bir bez alabilirsiniz kendi bütçenize göre
HurremSultan Gulcan04 ben doğduğundan beri bim bezi kullanıyorum canım çok memnunum. Tabi memnun olmayanlar da olabilir ama benim bebeğime Bi sıkıntı yaratmadı. Ayrıca benden doktorlar kiyafet istemedi ben giydirdim bebeğimi zibin bez birde beşli hastane çıkışı yeterli battaniye almayı unutma yeni doğan bebek yaz ayı da olsa ilk doğduğunda usur🥰🌸
Gulcan04 HurremSultan benim eylülde sıkıntı olmazsa onun için büyük ihtimalle zaten kalın battaniye veririm 😊
sherlock Gulcan04 canım 3 aylık tecrübeme göre baby turco minies molfix kullandım bu üçünden en güzeli bence minies. baby turco ve molfix çok kalın geldi yapısı bana minies’ten sonra. Hemşireye vereceklerin 10lu hastane çıkışı aldıysan hepsini güzelce ütüle içine bir adet bez koy battaniyesinin içine katla ver onlar istemediklerimi kullanmıyor zaten..
Bayancorek sherlock Evet ayaklılar zaten ama ayakları için değil , eldiven ilk zamanda büyük geliyor belki elleri için gerek olur diye. 🌸🙈
EmelBG_ Gulcan04 Bez olarka kızımda sleepy ,prima tercih etmiştim .Primanın tek farkı daha uzun süre kuru tutması ki zaten o kadar altında bez tutulmuyor bebeklerin .Doğallık olarak katkısız sleepy gönül rahatlığıyla kullandım .Prima indirimdeyken vs alıyordum .4 numaradan sonra prima boyları standart kalmaya başladı 4’den 6 ya geçiş yapılıyor mesela direk büyümüyor cunku .Sleepy hiçbir sıkıntı yok bu çocuğumda da sleepy kullanırım hem incecik hem güzel cekiyor .Birkere molfix aldım ay çok kalın geldi naylonumsu gelmişti pişik yapmıştı zaten .Gerçi her çocuğun her bez yaramıyor farklılık gösteriyor oda varda 🌸