melekarya
melekarya tahlilleri burdan söylemem zor. Her kalem farklıdır çünkü. Ben her tahlile farklı ödedim. Hatta şehir dışından geldiğim için aile hekimimde yaptırıp hocaya öyle yorumlattım genelde. Muayene ücreti 600 küsurdü. Memursanız kurum indirimi ile 520 ye geliyordu sanırım. Fiyatlar biraz yüksek ne yazık ki..
Ben çok eski hastasıyım o nedenle size biraz detay vereyim.Uğur hoca çok konuşkan değildir :) o şekilde bir doktor bekliyorsanız tatmin etmeyebilir.Ama sorduğunuz soruya yanıt verir. Ultrason gözü çok iyidir. Kısa bakar ama detaylı bakar, baştan savmaz ,güncel gelişmeleri takip eder, hastayı boş yere germez,korkutmaz.Çok yoğundur biraz beklersiniz bu nedenle buna hazır olun.. hem kendisi hem ekibi olabildiğince sabırlı ve yardımseverdir. En önemlisi para odaklı olmayan hastasını gerçekten önemseyen bir doktordur. Soyadı gibi Değer’lidir bizim için. Beni çok sıkıntılı süreçlerden kurtardığı için belki de ailemden biri gibi seviyorum. Allah nasip ederse kazasız belasız doğumumuda onda yapmak istiyorum inşallah.Benim deneyimlerim bunlar umarım siz de memnun kalırsınız🌸