Minem 15+4 olduk hala cinsiyetimiz belli değil doktor bi kıza benziyor diyo bugün de erkek galiba çıkıntı var diyo sizler kaçıncı haftada net öğrendiniz cinsiyetini meraktan ölücem artık
Figennn Minem 17 haftalik olduk hala bilmiyoruz, detayliyi bekliyorum sabirsizlikla oteki ay artk😊 instagramda bir bayan var ismi birgebeningunlugu tahminde bulunuyo bir bak istersen bende buradan gorup sormustum
Hayalvemasal00 Minem canim 14 haftalikken erkek dedi doktor bana. 20. Haftada ayrintili ultrasona girdim orda kiz dedi. Yani biraz sabrediceksin :) saglikli olsunda onu pek takma tatlim. Allah gonlune gore versin
Esn Minem 12+4te kıza benzetti bugünde kontrolüm vardı 15+4üm kıza benzetiyorum ama kesin için detaylıyı bekleyin dedi. Ben dayanamayıp bugün nevresim felan aldım inşallah değişmez ☺️
Sedahoca 16. Haftaya kadar erkek dediler 17. Haftadan 20. Haftaya kadar kız .Ve hep bakan doktorlar da Prof. 😪 yeter ya dedim bugün pembe uyku oyuncağı aldım artık bu bebek benim için kız 😂
Minem Bi kızım var 12 yaşında hayırlısı bakalım haftaya gene bakacak doktorum bu arada üçlü tarama değil dörtlü tarama yaptı