Ck5711 Kızlar normalde hamile kalmadan öncede de troid rahatsızlığımdan levotiron 50 mg kullanıyordum, geçenlerde tahlil yaptırdım değerim 5 çıktı ve ilacın dozunu artırdı doktorum. Bu durumda beni strese sokuyor bi şey olmaz dimi 🥺
Ccemre Ck5711 merhaba bende troid hastasıydım ve benim ilk kontrolümde hamileyken yaklaşık 1 aylıken 14 çıktı aşırı yüksek ozamanlar levotrin 100 mg alıyordum şimdi 32 haftamdayım değerler tam istediğimiz gibi ilacım yükseldi ve 200mg + jodid kullandım. Sıksık takip ettir. İlacın dozunun yükselmesi önemli değil yeterki değerlerin iyi olsun
Saheser Ck5711 benim hamilelikte çıktı 9,21 di ilk ölçtürdüğümde 75 mg kullanıyorum 1,79 şuanda. Kullanmazsak bebeğimize daha fazla zararı var emin ol. 1.5-2.5 arasında tutman lazım tsh I
hulya_6363 Ck5711 canım korkmana gerek yok ilaçla o değer bikac güne düşecektir önemli olan ilacını saatinde yemeklerden en az 30 dk önce iç bana kalırsa bikac saat önce icsen daha etki ediyor
Nezosikra Ck5711 bende ilaç kullanıyorum canım 11 haftalık hamileyim ilk başlarda iyidi sonuçlarım geçen kan verdim 14 cıktı değerim hapimi 175 lik yaptılar bişey olmaz inşalalh bebislerimize sağlıcakla doğarlar 😍🤗