haydinyildiz Driia cok tesekkur ederim aslinda tabiki hastanenin yasayacagim sehirde olmasi cok daha iyi ancak kucuk vs denince ben de kayseriye yonelmistim ismi not aldim sagolun ❤️ Saglicakla gelsin kuzucuklar 😍
Ozlm0916 haydinyildiz amin inşallah canım hepimiz 🥰🥰😍😍 doktorum çok iyi 9 aya girecez ilk baştan beri onunla devam ediyorum baya yol kat ettik allah razı olsun hiç bir sorun yaşamadık 😍
Bbbbnn mirage333 haha aynısını bende dedim doğumuda standart paket seçtim zaten daha çok var ama sabitlettim artarsa diye arttımı bilmiyorum
Bbbbnn haydinyildiz canım muayene 450 idi 490 oldu doğumda oda paketi olarak standar oda 10 bin vıp 12-13 olması lazım kıng oda 15-16 gösteriş artıyor 😂😂
mirage333 Bbbbnn standart 10bin, vip 13bin , king suit 16bindi. Extra epidural istersen sezeryan icin 1950tl, normal icin 2600tl. Ama gecen hafta zam gelmiş kaç olduysa artık 😂
Bbbbnn Driia mehmet hocada çok iyi sanırım bende mehmet tayyar tuncay hoca ve başbuğdan birine giderim
mirage333 Bbbbnn ben sırf dogum anında fotograf cekimi istedigim icin vip sectim 🙈 bende ilk pozitifi görünce sabitletmistim. Bide acibademin tüp bebek hastasi oldugum icin doğumda %10 indirimim varmıs.
Bbbbnn mirage333 hahaha aynen standartta sadece doğum sonrası vaar ben ona pek takılmadım 3 bin olunca 🤭 iyi yapmışuın canım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Ebruhalime haydinyildiz system hastanesinde doktor hüsne bostan var, Nevşehir niğde aksaray’dan gelen çok hastası var araştır istersen 260 muayene ücreti doğum 7200 tl.
haydinyildiz Kapadokya hastanesi mi büyük yoksa Versa hastanesi mi ben hala karar veremedim ben yardim 😢😢 yoksa kayseriden mi Hastane bakmaliyim 🙄