Bbbbnn 96esra yok canım malesef arayıp sor istersen ama benim 15 temmuzda randevum var 9 gün değildir onun izni
Bbbbnn ikimelekannesii22 600 iyiymiş ya hangi doktora yaptırmıştın ben sadeve kayseride 3 kişi yapıyor diye duymuştum 3 üde prof snaırım ama erciyeste vs yapıldığınıfa bilmiyordum
Busraa_38 Bbbbnn yapılmıyor canım fakülteye veya özel hastaneye yaptırmanı söylüyorlar o bölümde doktor yokmuş çünkü
Minigim38 Bende cuma gününe randevu aldım bakalim yapiliyor mu yapılmıyor mu bi kac akrabam arkadaşım yaptırmıştı
Ozlm0916 Minigim38 20 haftalikken gittiydim normalde özele gidiyorum ama bi ton para vermeyek diye sehir hastanesine gittim detaylı icin burda yapılmıyor özelde yada fakültede yaptr dedi erciyes hastanesinde 500 tl ye yaptrdm 21 haftalıkken
Minigim38 Ozlm0916 ay ben orayı aradim 800 ve 650 tl demisti ücretine. Fakülte içinde oraya hasta kaydımız olması gerekiyormus yoksa kabul etmiyormus
Ozlm0916 Minigim38 erciyes hastanesinimi aradın valla ben 500 den girdim belkide zam gelmiştir şimdiye 21 haftalikken yaptirdiydim simdi 34+4 olduk muhtemelen zam geldi
Ozlm0916 Minigim38 kız gene diger yerlere bakarak ora iyi kayseride bi çok yerde 300 350 arasi muayne ucreti ben 200 den giriyom daha dogrusu gecen aya kadar 180 di daha yeni zam gelmis 20 tl koymuslar
Bbbbnn Ozlm0916 hahaha hiç sorma 490 verdim son muayeneye 40 lira zam gelmiş ona şükrettim hahdh doğuma kadar kaç olacak acaba
Mooneclipsee Mustafa Başbuğ beye yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı ben Nevşehir’de yaşıyorum burda olmadığı için Kayseri’de yaptıracağım önerebileceğiniz doktor var mı ?
Bbbbnn Mooneclipsee canım yaptıran arkadaşım var başbuğ tabiki işinde çok iyi kullandığın ultrasyon kayseride tekmiş tabi fiyat pahalı orası ayrı
haydinyildiz Mooneclipsee yaa nevsehir hastaneleri kucuk tam tesekkullu degil dogumda herhangi bir durum olursa zorlanirsin dediler acikcasi o yuzden cekinmistim 🙄
ikimelekannesii22 Bbbbnn adını hatırlayamadım zaten iki tane doktor vardı yapan bi sorun isterseniz telefonlada söylüyorlar arayın
Ozlm0916 Bbbbnn ayy çok artmış yaa bende 350 400 bekliyordumda sukur vicdanli cikti bizim hastane 😁😁😁😁😁