Imu Gebelik zehirlenmesi yaşayanlar ya da bilgisi olan. Önlemek için bi şeyler yapılabilir mi hanımlar yardımcı olur musunuz
tazebiranne_hg04 Imu hastanede gözetim altında olunuyor genellikle gebelik zehirlenmesi olan kişiler ama sizin yapacağınız birşey yok doktorlar ilaçla tedavi ile birşeyler yaparlar duruma göre
Suzan955 Imu ilk gebeligimde yasadim 39 haftalikti ikincide yasamadim ama onlem amacli aspirin verdiler 35 haftaya kadar 100mg şu an 3 hamileyim yine aspirin verdiler bu defa 160mg
Patito__ Imu tuzsuz yemek gerekir ve protein asiriya kacmamali ama eger suan oyle bir durum yokda sadce olmayayim diyorsaniz ozman tuzsuz yemeniz yeterli
Imu Patito__ detaylı ultrasonda risk görüldü. Randevu aldık tetkikler yapılmadı daha riskli bi durum mu merak ediyorum. Bilgim yok çünkü. Teşekkür ederim sizede
teachervera Imu Canım 36 da şüphelendi doktor normal idrar tahlili yaptım çıkmadı sonra 37 de 24 saatlik idrar tahlili yaptım yüksek çıktı hemen o gün ameliyata alındım
Patito__ Imu onemsenmeyecek bir durum degil ama seviyesi onemli ozellikle dogumayakin biraz yukselme görülebilir tansiyonunuzu olcun normalde bu iyiye isarettir zten tuzsuz tuketn en azindn tahlil olana kdr bnlri kontrol edeblrsnz insaallah sorn yoktur
minik_koala_ve_annesi Imu bas agrisi mide bulantisi halsizlik gebelik zehirlenmesi belirtisi canim bende kendimden suphelendim acikcasi ama bilemiyorum doktora gidecgim simdi tuzlu falan da zaten yemem ama baktirmakta fayda var