Gzmmtrkmn naznhrb aynılarını yaşadım geçen hafta 1 gün yattım bu yüzden hastanede. Çok şükür ilaçlar bize fayda etti. İnşallah sizde faydasını görür evinize dönersiniz 🙏
naznhrb Gzmmtrkmn keşke bende bu konuda erken davransaydım ama bilemedim maalesef bakalım ne kadar durdurabilcekler
Yazgul_kurt21 @"Fatoscecen"sonunda doktor geldi suyum gelene kadar burdayım bi gelsede ağrılardan kurtulsam
Fatoscecen Yazgul_kurt21 benmde durumum senle aynı ama evde bekliyorum. Bide benm sancılarım çok değil ara sıra oluyor
_Sahra northandmother 28+4 üm bir haftadir bendede karın ağrısı kasik ağrısı oluyor her gün ara ara bu haftada normal sanırım 🤷🏻♀️
northandmother _Sahra aynen nst ye de girdim sancı çıkmadı enfeksiyon da yok dediğin gibi normal doğum sancılarına hazırlık 🤣🤣
Yazgul_kurt21 @"Fatoscecen"evet canim bu aksam üzeri cıktım gayet iyiyim bı sıkıntı yok ama hastanede resmen psikolojim bozuldu ya acayip kötüydü insallah tekrar bi sıkıntı cıkmaz geriye tek doğum kaldı onuda atlattıkmı bitiyor insallah