araskus28 Kızlar 31+3 hamileyim bugün kontrol de doktor kız mı dedi bende hayır erkek dedim bacak arasını kapatmış tam göremedim dedi neyse kafa karıştırmıyım dedi bunu dedikten sonra benim kafa allak bullak sizce bu değişir mi 😬
superstar_00 araskus28 İhtimal olur mu olur ama inşallah olmaz bu zamana kadar kendinizi belirlenen cinsiyete göre ayarlamışsınız bundan sonra değişirse insan afallıyor.
Deletedmom52620 araskus28 detaylıda gözükmedi mi ? 31 haftalıkta az bir hafta değil. O kadar kontrol filan doktorlarda dalga geçiyor herhalde artık diye düşünüyorum ya da ultrasondan filan anlamıyorlar
haklisinesracim araskus28 kapalıysa bacak arası zaten bir şey görememiş olması lazım kız mı diye de sorması genelde kızlar bacak arasını kapatır diye bir düşünce var ama benim oğlan da kapatıp duruyor alakası yok detaylida ne dedilerse size odur cinsiyeti
Gamzeates araskus28 devlete çok güvenmediğim için her haftası büyüdükçe özele gittim bir kereeye mahsus ben dr devlet takipliyim sonra her devlete gittiğim dr sürekli cinsiyet nsordum 20 doktor kız dedi detaylı da özel de o zaman ikna oldum 🙈😂 siz de imkanınız vsr ise bi özele gidip güzelce baktırın devir eski devir mi ya ne saçmalamaya başladılar
araskus28 superstar_00 Kesinlikle bu hafta Eksiklerimi tamamlamayı düşünüyordum 2 hafta sonra tekrar kontrol var beklesemmi alışveriş için napsam bilemedim
ilaydaelcinn_1 araskus28 Ay çok kötü olurdum bende herhalde, tahmin edebiliyorum sizi 🙊 Sanmıyorum ya bu haftaya kadar erkek denmişse erkektir 🤫🌸
Leselis Özele mi gidiyorsunuz 10 gün içinde ücretsiz muayeneden yararlanıp tekrar baktıranilirsiniz bence
araskus28 Deletedmom52620 Detaylı da kesin erkek dedi doktorumuz ana bugün ki doktor kafa karıştırdı resmen bir de kafanız karışmasın diyor bana dalga geçer gibi
Deletedmom52620 araskus28 şimdi sizi de strese soktu sizde bunun düşüncesiyle haftayı zor edersiniz bence tekrar gidip söyleyin yAni baksın alışveriş yapacaksınız kafamı karıştırdınız diye de söyleyin ki dalga geçtiğiyle kalmasın.
araskus28 Gamzeates Diğer doktorlar hep erkek demişti bugün de bacak arası kapalıydı göremedi beni de tedirgin etti 🫣
Gamzeates araskus28 uf o saçmalamış erkek dedilerse erkektir ya o kadar da değil 31 hafta doğsa doğar yani tecrübesiz midir nedir 🤦♀️