Ebruu91 Snemgokbil ben buradaki yorumlardan yola çıkarak Ümraniye de erbil çakar için randevu aldım 😊
Behiye89 Snemgokbil lokman hekim kurtköy hastanesinde Ünal isaoğlu. Allahım iyi ki larşıma çıkarmış doktorumu. Detaylıda kendisi yaptı riskli gebeyim 34 haftada sayesinde rahatım
MeriHera Kadıköy bağdat caddesinde Zeki Şahinoğlu var çok ilgili bir doktor tüm sorularımı yanıtladı tek tek ayrıntılı her şeyi anlattı, nakit 700 TL k.k 800 TL ücretleri. Kliniği in adı FetusPrenatal
Snemgokbil MeriHera peki tekrar kontrol olunabiliyor mu mesela avicenna da 10 gün içinde olunuyor ya öyle bı şans varmi
Gamzesaa Ebruu91 Snemgokbil Bende Erbil beye yaptırmıştım çok memnun kaldım detaylı bi şekilde ilgileniyor takip edilmesi gereken şeyleri anlatıyor.
MeriHera Snemgokbil kliniği bir arayıp sormalısınız bu konuda bilgim yok. Eğer riskli bir gebelik varsa 10 gün içinde çağırır yoksa çağırmaz, zaten sık ultrasyona girmekte yararlı bir şey değil ama doktorun bilgisi ve ilgisi konusunda emin olabilirsiniz ben çok memnun kaldım
Ebruu91 Snemgokbil Ümraniye santraldeki metronun karşısonda sibel Açıkalın muayenehanesinde kontrolleri yapıyormuş Erbil Bey. Nakit 600 kredi kartı 750 dediler daha bugün aldım bu fiyatları
Snemgokbil Ebruu91 iyi bakıyor mu acaba benim ilk cocukda kalp ufurmesi falan vardı sonradan geçti bude suyu bitmişti ondan riskli bu gebeliğin de detaylı kesin ol dedi de iyi yer bulmak lazım
Snemgokbil Gamzesaa bende ona aldım randevu şimdi ne kadar süre bakıyor sadece resim veriyormuş bide rapor
Snemgokbil Gamzesaa CD falan veriyormuş başka yerler burası böyle dediler ama olsun bakalım memnun kalcammi,😀