Fulyag Yasemindemirtas muhtemelen kiloma bir miktar etkisi oldu çünkü dikkat etsem de umduğumdan fazla aldım 🙄
mhtp18 Ben de uzun Bı sure kullandım suan 32 deyim Bı haftadır kullanmıyorum 14 kilo aldım yediklerine dikkat etmeme ragmen ve yuruyus yapmama ragmen. Kesinlikle cok kilo aldırıyor bilseydim kullanmazdım. Zaten yeterince saglıklı tercihler yapıyorum bılmıyorum vitamin cok kilo aldırıyor bence 🙄
Bbsra mhtp18 bence kilo alımın çok normal öyle düşünme kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama normal yani :) bebeğin sağlıklı gelsin de inşallah kilolar verilicek artık :)
Efuchama Bun kullanıyorum yanında gyno ferro sanol ile birlikte 22. Haftadayım 6 kilo almışım çok mu aldım bilmiyoruö ama siz oranlayın kendinize göre 🤔🤔
mac Yasemindemirtas banada bunu verdi doktorum memnun kaldım evet kılo alıyorum ama sorun değil bebeğim için
Sinem35 Ben kullanıyorum 27haftayız 10kilo aldım ilacın etkisi var mı bilemiyorum ama ben gayet memnunum bebiş için her vitamini içeriyor çok ideal bence şükür bi eksikliğim de çıkmadı şu güne kadar
mhtp18 Bbsra 67 ile hamıle kalmıstım canım boyum 171. Gebe okulunda diyetisyen canımı sıkmıstı sen bole gidersen 20 kilo alırsın demişti 😡 Ne tuhaf ıste insanın moralini bozuyorlar. Onemlı olan bebegımın saglıgı tabiki 🙏