Nur123aa Haticenurozturk ben daha temizliği yeni bitirdim akşam yemeğini unuttum şimdi aşkı memnu başladı bitsin düşünürüm 😄😄😄
mmihri Ozlm0916 ben evlenmeden önce mutfağın önünden geçmezdim ki 🙈 Fasülye nohutu amca öğrendim, mantı falan beni aşıyor 😂
Miiiii Haticenurozturk kuru fasulye pilav salata turşu canim hep kuru fasulye nohut istiyo normakdede hic aramazdim 😂
Sumiire Haticenurozturk hiç yemek yapasım yok kocama naz yapıp dışarı çıkmak istiyodum ama burda sel uyarısı verilmiş 🤦 şuan bebemde kucagımda melül melül bana bakıyo anlıcagın makarnaya devam 😂
Miiiii Sumiire dogum sonrasi canim cekmez zaten ilkindede dogrusna kadar sebze bakla yedim dogumdan sonra ete doymadim sidmide etten tiksindim dogumdan sonra bakalim nolcak ette cok pahali 🤣🤣
Yesim619 Haticenurozturk dondurucu da köfte vardı patates li köfte li dizme şeklinde yemek yapicam yanına şehriye çorbası ve cacık düşünüyorum
Rmutlu Haticenurozturk Patatesli havuçlu kaşarlı köfte (poğaça köfte) Bulgur pilavı Soğuk ayran aşı çorbası Salata
-MinikveAnnesi- BIR_SIYAH__HIAYESI63 yarın evde yapmayı denicem bakalım olacak mı 😂 yemeksepetine baktım 2 lahmacun 60 tl diyor şok oldum yarım kilo kıyma alıp fırına göndersen dünyanın lahmacunu çıkar 😂
BIR_SIYAH__HIAYESI63 -MinikveAnnesi- neğ 60 tl mi çok pahalı biz iç harcını hazırlayıp taş firina gönderiyoruz tanesini 1 50 kuruştan yapıyor 😅 evde hamuru kendinmi yapıyorsun