Haticenurozturk Kızlar akşama neler yapıyorsunuz banada da fikir olsun hadi herkes menüleri yazsın aklımda hiç birşey yokkkkkk😄🙈
Pyrz_07 Haticenurozturk doğumuma az kaldı kendimizi ödüllendirelim dedik pizza yapıcaz patates kızartması ve soğan halkası
BoyGirlAnnesi Haticenurozturk dün den domatesli şehriye çorbam var sarımsaklı yoğurtlu makarna yapıcam çok canım istedi karpuz da var ama asıl mesele ana yemek işte ne yapsam eşim öyle iki şeyle doymuyor ki 🤪
Mtzkuzum Haticenurozturk dünden kalma taze fasülye pilav mercimek çorbası ve cacık var çok rahatım. Ben de bugünden yarının menüsünü düşünüyorum 🙈
mmihri Sabahtan beri ne yapsam diye düşünüp daha hiçbişey yapmayan bende şu kenarda bekliyeyim 😅 belki biri akıl verir.
Haticenurozturk BoyGirlAnnesi ah ah eşim yemek aramaz ama ben hem çocukla uğraşıp hep yemek yapamıyorum Cok fazla daha 1 ay 3 günlüğüz😄
BoyGirlAnnesi Haticenurozturk eşimin işi ağır bu aralar adam eve girer girmez napıyon hatun iyimisin der arkasın dan başlıyor açımmm açç ne yaptın bugün diye 😅 işi ağır olmadığı zamanlar önemsemez ne koysam önüne yer yemek ayırt eden bir insan değil ben zaten bi peynir karpuz olsun yazın hep yerim aramam yemek falan
-_Esra_- sarımsak yoğurtlu salçalı makarna Salata ve karpuz var yeter Hem çalışıyorum hem hamileyim fazlasını isteyen kendi girsin mutfaha 😂
-MinikveAnnesi- Haticenurozturk Bu akşam kahvaltı hazirlicam her gün her gün yemek sıcakla zor oluyor 🤦♀️
Gulgul0 -MinikveAnnesi- bende kahvalti hazirlicam siet agrilarimdab yenek yapicak halim yok valla kahvalti yeter
-MinikveAnnesi- BIR_SIYAH__HIAYESI63 ayy bugün rüyamda acayip lahmacun yiyordum simdi görünce aklıma düştü 😂😂😂
Sinem-123 Son haftalarım valla hiç bişey yapmak istemiyorum buzluğa nohut haşlayıp koymuştum etli nohut yanına pilav cacık yeter 😅