Anneadayi89 Benim 50 mg yükleme sonrası 1. saat tokluk 181 çıkmıştı. Diyet de yaptım düşmedi, en son insuline başladık. Şimdi insülin artı diyet şeklinde devam ediyorum. Akşam yemeğini yer yemez yürüyüşe çıkıyorum kan şekerini baya dengeliyor çünkü yürüyüş. Diyetim de klasik diyet bir öğün sebze bir öğün protein. Yanina öğlen çorba ya da 3-4 kasık bulgur pilavı, salata ve ekmek, akşam da çorba salata ana yemek şeklinde. Bir iki dilim de İstanbul Halk ekmegin ekşi mayalı tam buğday ekmeği ( özellikle bunu önerdi diyetisyen bu yoksa yine ihe ‘ nin mavi paketli normal tam buğday ekmeği). Ama şöyle bir ayrıntı var son trimestera girdiğimiz için eğer doymazsan pilav ve ekmek değil ama ana yemekle salatadan daha fazla yiyebilirsin demişti diyetisyen. Çünkü artık bebek bizden yediklerimizin çoğunu alıyor. Listede yazanlardan az yiyince hem dahiliye doktoru hem de diyetisyen kızıyor hayır yemek zorundasın senin kendi vücuduna hiçbir şey kalmıyor diye. Günde toplam 6 öğün yapıp 9 ünite de insülin kullanıyorum. Bol su da var. Sürekli açlık tokluk ölçüyorum eğer tokluk 140’ ı görürsen direk gel hiç bekleme dedi dahiliyeci.