Dilosderler Kizlar merhaba 2li tarama testi ozel hastanelerde yaklasik ne kadar tutuyor bilgisi olan varmi
myangelson Dilosderler ben Diyarbakır Memorial de muayene ücreti hariç 240 TL gibi bir rakama yaptırdım yanlış hatirlamiyorsam
Deryak52 Dilosderler devletde yaptırdım ikili tarama testi diğer teslere gerek duymadım çoğu yalan yanlış çıkıyor kafa karıştırıyor
Dilosderler myangelson bu uygun bir ucretmis doktoruma sormayi unuttum ya acibademe gidiyorum eskisehirde bende herkes cok farkli rakamlar soyluyo korkmadim degil
Dilosderler Deryak52 euro uzerinden yapiliyorsa eger bende devlette yaptiririm mantikli acikcasi cok farkli fiyatlar duyuyorum
myangelson Dilosderler bende baya birşey bekledim de o kadar diyince şaşırdım şehirden şehire hastaneden hastaneye farkediyor gerçekten ama acıbadem daha fazla da alabilir bilmiyorim 🤔😕
Deryak52 Dilosderler özeller pahalı hatta hergun zam geliyor doğum fiyatları 6500 normel doğum sezeryan 9 bin dediler detaylı ultrason da bin TL muane 300tl
Dilosderler myangelson çok sacma ya hepsinin yaptigi islem ayni aldigi ucret farkli muaneye falan farkli olur anlarimda bir test cok farketmemeli bence teste ne yapiyorlar ki sanki
myangelson Dilosderler bence de çok saçma canının istediği gibi fiyat veriyor sanırım hastanelerde 🤦🏻♀️