miray58 Kızlar 3 günlük anneyim göğüslerim cok dolu sağmam lazım hangi marka önerirsiniz süt sağma makinesi icin ????
Brcangn miray58 ben attığım linkteki pompayı aldım canım ilk oğlumda çok memnun kaldım şimdi ikinciye hamileyim inşallah bunda da kullanacağım 🥰
Sumiire miray58 eğer calışmayı düşünmiyosan sürekli sağmak için almıyosan gögğslerini boşaltmak için mochi yetiyo öyle buyuk paralar vermene gerek yok eğer hemen alamıyosan elle sağım yap en sağlıklısı zaten elle sağmak
Eslem_1 Ben mochi düşünüyorum ama size belki lansinoh elektrikli de önerebilirler işlevleri biraz farklı sanırım ..
Brcangn Wee Baby 168 Desenli Şarjlı Göğüs Pompası https://www.hepsiburada.com/wee-baby-168-desenli-arjli-gs-pompasi-p-HBV00000IHB6U?magaza=%C5%9EEVVAL+T%C4%B0CARET&url_src=ios-product-detail
Sumiire Eslem_1 o şekildede kullanıyosun ama normal sağmak istediğinde kullanabiliyosun mesela sadece bir memeyi emdi diğeri dolu o memeyide tam sağım yapıyo güçsüz gibi duruyo ama manuel pompa kardan daha iyi ayrıca acıtmıyo meme ucunu